noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Navicat'tan Anlayanlar Baksın Acilll

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan danbuster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 693

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Sa Kardeşlerim Biz Bi Server Kurduk TTNET BİLİŞİM'den Sw ye Efsun Nesnesi Ekliyemiyoruz Navicattan İtem_Proto'ya Girdiğimde Efsun Nesnesinin Kodu 710511 Olarak Gözükiyor Netten Baktıgımda Kodu 71084 Değiştirdiğimdede Değişmiyor Yani Anlıcagınız Markete Efsun Nesnesi Ekliyorum 200'lü Olarak Ekleniyor Ama Alındıgında 1 Tane Olarak Geliyor Ve İtemin Özelliğini Değiştirmiyor Bilişim İle Konuştuk Onlarda Navicattan İtemin Vnum Ayarını Değiştirin Diyor Nasıl Yapıcam Beyler Acil Yardımlarınızı Bekliyorum

Son düzenleme:
Öncelikle Sa Kardeşlerim Biz Bi Server Kurduk TTNET BİLİŞİM'den Sw ye Efsun Nesnesi Ekliyemiyoruz Navicattan İtem_Proto'ya Girdiğimde Efsun Nesnesinin Kodu 710511 Olarak Gözükiyor Netten Baktıgımda Kodu 71084 Değiştirdiğimdede Değişmiyor Yani Anlıcagınız Markete Efsun Nesnesi Ekliyorum 200'lü Olarak Ekleniyor Ama Alındıgında 1 Tane Olarak Geliyor Ve İtemin Özelliğini Değiştirmiyor Bilişim İle Konuştuk Onlarda Navicattan İtemin Vnum Ayarını Değiştirin Diyor Nasıl Yapıcam Beyler Acil Yardımlarınızı Bekliyorum

o filesin navicatında 2 veya 3 tane efsun var hepsini dene kardeşim ctrl + f yap sonra efsun diye arattır sayfalarda hepsini 200 lü yap bakmışsın olmuş..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri