mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Netmarlis Nasıl Bilirdiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 123legend
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

123legend

Level 3
TM Üye
Konular
17
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
8
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

firmadan sunucu alan varmı?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

uzak dur kardeşim atusmt2.tk gir bak ordan aldım bi işe yaramaz gosterdıklerı filesle yakından uzaktan alakası yok

Şifrenizi değişiyorsunuz , değiştiğiniz şifreyi unutuyorsunuz. alakasız ticketler atıyorsunuz yine yanıtlıyoruz. Neyse bizim için problem yok. Ayrıca var olan bir ticketinizi yanıtladım. Bizden uzak durmanız için üyeliğiniz hakkında bir not aldım. Bir sonraki ay kesinlikle serverinizin süresini uzatmanıza izin verilmeyecek. Şimdiden farklı bilişim aramanız sizin açınızdan en iyisi olacaktır. Verdiğimiz desteklere rağmen bunu söyleyebiliyorsanız kusura bakmayın ama bizim firmada barınmayı hak etmiyorsunuz :)
uzak dur kardeşim atusmt2.tk gir bak ordan aldım bi işe yaramaz gosterdıklerı filesle yakından uzaktan alakası yok

@Netmarlis Kardeşim ben ordan aldım adamlar gece gunduz bosver pazar gunlerı ıle kesıntısız ılgılenıyorlar reklam gıbı olmasın
www.claustwo.com bnm svm netmarlısde barınıyor 10 uzerınden 10 hakkedıyorlar filesleri biraz sade ama netmarlis candır gerisi heyecan :D

zaten lycan karakterını getıreceklerını soyledıler ve yenı fılesler zaten 2-3 ay ıcınde tum sunucuları rahatlıkla gececeklerdır.

Son düzenleme:

Şifrenizi değişiyorsunuz , değiştiğiniz şifreyi unutuyorsunuz. alakasız ticketler atıyorsunuz yine yanıtlıyoruz. Neyse bizim için problem yok. Ayrıca var olan bir ticketinizi yanıtladım. Bizden uzak durmanız için üyeliğiniz hakkında bir not aldım. Bir sonraki ay kesinlikle serverinizin süresini uzatmanıza izin verilmeyecek. Şimdiden farklı bilişim aramanız sizin açınızdan en iyisi olacaktır. Verdiğimiz desteklere rağmen bunu söyleyebiliyorsanız kusura bakmayın ama bizim firmada barınmayı hak etmiyorsunuz :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri