HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Elym2 Full Kurulum linkine ne oldu sitedeki acaba? Patchte sıkıntı yaşıyorum yüklenmede bu yüzden full patch ihtiyacı duyuyorum ama ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
linkindeki "Elym2 Full Kurulum" tıklayınca bir şey inmiyor yada aktarma yapmıyor , full kurulum linkini verebilecek yada upload edebilecek var mı ? Şimdiden teşekkürler.Elym2 Full Kurulum linkine ne oldu sitedeki acaba? Patchte sıkıntı yaşıyorum yüklenmede bu yüzden full patch ihtiyacı duyuyorum ama ;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.linkindeki "Elym2 Full Kurulum" tıklayınca bir şey inmiyor yada aktarma yapmıyor , full kurulum linkini verebilecek yada upload edebilecek var mı ? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba 4MB mini pack indirip kurdugunuzda sunuculardan otomatik olarak alacaktır diğer dosyaları oyun güvenliğiniz açısından başka sitelere upload edilmiş dosyaları kullanmayın
bende aynı sorunu yasıyorum bi çözüm buldun mu sen ?
4mb lık packi indirip çalıştırırsanız bilgisayarınıza tüm oyun kurulacaktır sorunsuz şekilde
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)