- Konular
- 418
- Online süresi
- 1m 58s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- -45
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tavasın Solmaz Köyünde 1954 yılında doğdum. Kızılca Kasabasında büyüdüm. Evli ve 2 çocuk babasıyım. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1976 yılında mezun oldum. CHPye 1976 yılında üye oldum. Cumhuriyet Halk Partisinde 5 yıl İl Başkanlığı görevinde bulundum. Denizlide CHPyi 1. parti yapmak, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte 2 merkez ilçemizin ve diğer ilçe belediye başkanlıklarını kazanmak üzere yola çıktım. CHPden Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı oldum. Denizli Barosuna kayıtlı olarak 20 sene serbest avukatlık yaptım. Halen tekstil sanayiciliği yapmaktayım.DETGİS-Denizli Teks. ve Giy. San. Der. Başkanlığını 6 sene, USİAD-Ulusal San. Ve İşadamları Derneği Denizli Şube başkanlığını 6 sene yaptım. Atatürkçü Düşünce Der. Gen. Sek. Yard. 4 yıl, ADD Genel Başkan Yardımcılığı görevinde 1 yıl çalıştım. Denizli Kültür ve Eğitim Vakfının kurulmasında, Atatürk Öğrenci Yurdunun yapılmasında öncülük ettim. Denizlide aile olarak Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesini yaptırdık. Denizlide 10 Sivil Toplum Örgütünün de üyesiyim. DEHA (Denizli Haber Ajansı) gazetesinde 7 yıl haftalık köşe yazısı yazdım.30 Mart 2014 Yerel Seçiminde CHPden Denizli Belediye Başkan Adayı oldu.