Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
Hikaye Ekle

Sitedekı Sıralama saçmalıgı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deagle147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sıralama'Da Karakterımde Oyun Suresız 1Ay Yazıyor Kı Ben Oyunu 5Senedır Karakterımı 3Senedır Aralıksız Oynuyorum (Ban Yedıgım Tarıhler Harıc) Sıralamada 700Lerdeyım ve Neden Aynı Level Olmasına Ragmen 2Gun Yazan Oyuncular Benden Yuksekde Olabılır- Bu Olay Sadece Benım Icın Degıl Arkadasımla Konusdum ve Oda Aynısı Soyledı 5Senedır Aynı Çarında Oynuyor Oyun Suresı 1Yıl Yazıyor 130level Sıralamada 2.Olmasına Ragmen 150Lerde( 2 3 Haftalık Olanlar Ondan Ustte) Sıtedekı Sıralama Degısecekmı Yoksa Bu Haldemı Kalacak ?
@erdema; @Shorty; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
karakterinin oyunda kaldığı süre tam olarak 5 yılmı dostum ? O karakterin oyunda durdugu süreyi temsil ediyor . 5 sene tam olarak 2628000 dakika yapıyor. Sence karakterin 2628000 dakika oyunda kaldımı ?

Son düzenleme:
Emın Ol Karakterım 1Ay Oyunda Kalmadı . Bırde Onu Geç 2Gunluk Adam Neden Benden Ust Sıralara Gecıyor Level Aynı Olmasına Ragmen ?

Sıralama'Da Karakterımde Oyun Suresız 1Ay Yazıyor Kı Ben Oyunu 5Senedır Karakterımı 3Senedır Aralıksız Oynuyorum (Ban Yedıgım Tarıhler Harıc) Sıralamada 700Lerdeyım ve Neden Aynı Level Olmasına Ragmen 2Gun Yazan Oyuncular Benden Yuksekde Olabılır- Bu Olay Sadece Benım Icın Degıl Arkadasımla Konusdum ve Oda Aynısı Soyledı 5Senedır Aynı Çarında Oynuyor Oyun Suresı 1Yıl Yazıyor 130level Sıralamada 2.Olmasına Ragmen 150Lerde( 2 3 Haftalık Olanlar Ondan Ustte) Sıtedekı Sıralama Degısecekmı Yoksa Bu Haldemı Kalacak ?
@erdema; @Shorty; @admin;

Sitedeki sıralama oyuna kayıt olduğunuz tarihi değil oyunda durduğunuz süreyi baz alır bir önceki mesajda oyun süresi ile ilgili arkadaş çok harika bir yorum yapmış.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitedeki sıralama oyuna kayıt olduğunuz tarihi değil oyunda durduğunuz süreyi baz alır bir önceki mesajda oyun süresi ile ilgili arkadaş çok harika bir yorum yapmış.

Öyle ama benim diğer çarimda 11 ay oyun süresi var fakat oyun süresi benim karakterimden az olanlar sıralamada benim üstümde,karakter kahraman dereceli level 130 nick Dysnomia

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri