- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
EVET BAŞLIKTAKİ GİBİ ADAMLARDAN SUNUCU ALDIM 1 HAFTA VERMEDİLER ARADA GEÇEN TATSIZLIKLAR YÜZÜNDEN BANLADILAR 22 SİNE KADAR SONRA HESABIMI SİLDİLER VE O HESABINLA GİRMEN GEREKİYO DEDİLER GERİ İADE İSTEDİM CANLI DESTEK GERİ İADE VERMİYORUZ DEDİ
ÖNEMLİ NOTLAR :
1)Oyun Sunucusu hizmetlerinde destek operasyonu müşteriye aittir,
2)Tahsil edilen bir ücret hiçbir şekilde geri iade edilmez. Sadece karşılığında herhangi bir (domain, hosting, tasarım v.b.) hizmet verilir.
KULLANIM ŞARTLARINDAKİ BU YAZIYI YOLLADIM VE CANLI DESTEĞİ KAPATTILAR BANA BU ADAMLAR BU KADAR ŞEREFSİZ İŞTE
HERKES DUYSUN O ŞEREFSİZLERDE DUYSUN BU İŞ MAHKEMEDE DEVAM EDİCEK BU KADAR KOLAY DEĞİL İNSANLARIN HAKKINI YEMEK !
ÖNEMLİ NOTLAR :
1)Oyun Sunucusu hizmetlerinde destek operasyonu müşteriye aittir,
2)Tahsil edilen bir ücret hiçbir şekilde geri iade edilmez. Sadece karşılığında herhangi bir (domain, hosting, tasarım v.b.) hizmet verilir.
KULLANIM ŞARTLARINDAKİ BU YAZIYI YOLLADIM VE CANLI DESTEĞİ KAPATTILAR BANA BU ADAMLAR BU KADAR ŞEREFSİZ İŞTE
HERKES DUYSUN O ŞEREFSİZLERDE DUYSUN BU İŞ MAHKEMEDE DEVAM EDİCEK BU KADAR KOLAY DEĞİL İNSANLARIN HAKKINI YEMEK !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...