mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

50 TL 130 Lv Şaman ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 761

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Amaç birisinin işi görülsün :)

çar gözüktüğü gibidir 130 LV Şaman İyileştirmeci Soylu Derece 11 bin Küsür Çarda B.kro 100 T - Beyaz Aslan (29 Gün küsürlü saati var )-Sura Beta-7 Efsun Zehir- Yan çarlar taş iksir bitkiler evrim parşomenleri vs itemler vardır.Biyolog Liderin notunda Sicili temizdir bu konuda sıkıntı yok Ciddiler mesaj atsın yeter.Benden size kıyak olsun budaaa ;)

TL ile Satılık İtemlerle Birlikte 50 TL son fiyattır zaten 100 t 50 tl eder normalde ben hediye ediyorum + olarak 7 efsun zehir sıfır ayarında Beyaz Aslan ve Sura Beta veriyorum 250T degerinde (Güvenmeyen uğraştırmasın çarın itemleri sattım sorunsuz bir şekilde bu fiyata böyle çar yok zaten )Bu fiyata daha fazlası yok zaten...
Ciddiler özel mesajda iletişime geçsin veya

Moderatör tarafında düzenlendi:

çar gözüktüğü gibidir 130 LV Şaman İyileştirmeci Soylu Derece 11 bin Küsür Çarda B.kro 100 T - Beyaz Aslan (29 Gün küsürlü saati var )-Sura Beta-7 Efsun Zehir- Yan çarlar taş iksir bitkiler evrim parşomenleri vs itemler vardır.Biyolog Liderin notunda Sicili temizdir bu konuda sıkıntı yok Ciddiler mesaj atsın yeter.Benden size kıyak olsun budaaa ;)

TL ile Satılık İtemlerle Birlikte 50 TL son fiyattır zaten 100 t 50 tl eder normalde ben hediye ediyorum + olarak 7 efsun zehir sıfır ayarında Beyaz Aslan ve Sura Beta veriyorum 250T degerinde (Güvenmeyen uğraştırmasın çarın itemleri sattım sorunsuz bir şekilde bu fiyata böyle çar yok zaten )Bu fiyata daha fazlası yok zaten...
Ciddiler özel mesajda iletişime geçsin veya fb.com/SianBayram

Facebook linkinin kaldırılması için bildirildi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri