HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bi dahaki hafta dedigin gibi 1 ay olacak hacımhaftayada biz yokuz kaçtılar derler diye koydum bnuda buraya
Ağzı olan konuşuyo boşver bro :m08:
Ağzı olan konuşuyo boşver bro :m08:
haftaya yokuz bide diger hafta diyor yani işi 5. haftaya sürüklüyor

Adamlıgı sen ilk ogrende abilerinden pardon abilerinde adam değilki :m08::m08: Sonra gel burda konus istiyosan adamlıgına arena vs atabılırız boş insanbu hüseyine birisi adamlığı delikanlılığı öğretsin artık ya :O adamlığı öğretsinzamanında serverı bana düşman etti bir kız yüzünden şimdi aynı kıza kendisi sulanıyo sevdiğini dillendiriyormuş 1.elden duyumumuza göre
![]()
Birader son 3 hafta içinde 2 tane savaş yaptık sadece bu hafta boş geçti. Herkesin uygun olduğu zaman 10 vs 10 da yapılır. Sen niye triplere girdin kimse kimseye kaçtı demedi bu hafta bize sonraki hafta size uymadiysa ondan sonraki hafta yapılır. Problem ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)