xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Ploutos

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EwiLDragoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

g4PoX3.jpg
[/URL][/IMG]

Bu Konuşmadan sonra Hiç bir Ploutos üyesi veya Dışarı mandalların üyeleri Mete yada ReaLLyLove loncası kaçtı demesin. yaklask 3 haftadır haftadan haftaya 10 a 10 atılacak Lonca vs sini sallıyorlar. ve simdi yine haftaya dediler. yani 4 hafta olmuş olacak. Haftayada biz yokuz huylarını tüm sv bilir kendileri olunca biz olmayınca kaçtı diyorlar :) O yüzden tedbirimizi alalım şimdiden buraya koyalım dedim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

bu hüseyine birisi adamlığı delikanlılığı öğretsin artık ya :O adamlığı öğretsin ;) zamanında serverı bana düşman etti bir kız yüzünden şimdi aynı kıza kendisi sulanıyo sevdiğini dillendiriyormuş 1.elden duyumumuza göre :D
Birader son 3 hafta içinde 2 tane savaş yaptık sadece bu hafta boş geçti. Herkesin uygun olduğu zaman 10 vs 10 da yapılır. Sen niye triplere girdin kimse kimseye kaçtı demedi bu hafta bize sonraki hafta size uymadiysa ondan sonraki hafta yapılır. Problem ?
bu hüseyine birisi adamlığı delikanlılığı öğretsin artık ya :O adamlığı öğretsin ;) zamanında serverı bana düşman etti bir kız yüzünden şimdi aynı kıza kendisi sulanıyo sevdiğini dillendiriyormuş 1.elden duyumumuza göre :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri