HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
5 k Hp'li Zırlar Swde Sadece 3 Yada 5 Kişide Var.. Ve Diğer Olmayan Arkadaşların Hpsi Düşük Oluyor Wsde Eved Zamanında Bizede O Fırsat Sunuldu Ama İnanıyorumki Bazı Arkadaşların Maddi Durumu Söz Konusu Olunca Krista Çekmekde Zorlantı Yaşanıyor Eğer Biraz Olsun Düşüp Tekrardan Bize Bu Fırsatı Sunarsanız Çok İyi Olacak Hem Siz Kazanırsınız Hemde Biz Oyundan Keyif Alırız Bize Bu Fırsatı Tekrardan Verin.
Ve Bir Şeydaha Söylemek İstiyorum 130 Lwl Bazı Suraların Boş Hesaplarının Hpleri 15 16 k Arası Ve Bazılarının İse 10 12 k İlk Baştada Dediğim Gibi Bu Hp Ws'lerde Çok Fark Gösteriyor Bu Konuya Biraz Açıklık Getirip Ve Çözüm Yolu Bulmanızı Talep Ediyorum..
Ve Bir Şeydaha Söylemek İstiyorum 130 Lwl Bazı Suraların Boş Hesaplarının Hpleri 15 16 k Arası Ve Bazılarının İse 10 12 k İlk Baştada Dediğim Gibi Bu Hp Ws'lerde Çok Fark Gösteriyor Bu Konuya Biraz Açıklık Getirip Ve Çözüm Yolu Bulmanızı Talep Ediyorum..
Çar hpsi konusunda bir şey diyemem ama eski sistem item eski sistemdir. Şuan benim çarımda da 5k hpli kraliyet yok ve ben buna isyan etmiyorum. Eşitlik demişsin. Oyunda para ile edit çekemeyen insanlar var. Senin editin var ama o kişinin yok ? O da maddi durumu iyi olamadığı için edit alamıyor. Senin düşündüğün gibi bakarsak sw tümden adaletsiz.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
5k li zirhlarin wsde o kadar Önemİ varkİ dİyorum Şuan tekrar tÜrkay 5k li lari getİrİrse wsde eŞtlİk olur ve oyunun zevkİ gelİr teŞekÜrler
5k li zirhlarin wsde o kadar Önemİ varkİ dİyorum Şuan tekrar tÜrkay 5k li lari getİrİrse wsde eŞtlİk olur ve oyunun zevkİ gelİr teŞekÜrler
Zamanında alanların o fırsattan yararlananların üstünlüğü diyelim ona ve şuanda ticareti yapılıyor pahalı ama sen kendini oyunda en iyi yapmak gibi bi düşüncen varsa uğraşıp alman lazım o zırhı bizler gibi
Zamanında oyunculara sunulan bir fırsattı o 5klı zırhlar alan aldı almayan öyle kaldı yeniden gelirmi üst merciler bilir gelirsede duyururuz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)