Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cryssa 10 lEwiLDragoNl 5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Certanes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle mete bey benim çarımı yenmeden foruma nickimle konular açıp kaldırtmak zorunda bırakma konuyu o günde konu altına yazdım benimle saat verdm atıcaksın diye sonuç burda beni yenmek hedefin biliyorum ely2 dede zamanında görüşücez diyip 5-0 yenildiğin videolarınıda bu konu altına atıcam gerçekten sıkıldım yenmekten bana ws deme artık .

Bugun ki Ws Sonucu (10-5) İlerleme var :)

kekliğimi vurdular nay nay nanay nay nay nay :m08: ( Oyun havasını sevdiğini duydum onun için şarkı sana özel )

Şimdi gelelim Ely2 ve Ely1 birleşmedne önce Burası ely2 değil gel ws atalım diyip '10-1' yenildiğin konun

[h=3]Cryssa 10 EwilDragon 1[/h]
Buda ely2de çarlarının görüşcez diyip ws dediğinde yenildiğin konular

[h=3]Certanes 5 LastSorceRas 0[/h][h=3]Certanes 5 Evohes 0[/h]
Sonuç değişmediğinde bir çokta çekmediğim video var :) Tebrikler

NOT: Normalde bir ws için bukadar konuşmam fakat kendini begenmiş arkadaşın başkalarını aşağalaması canımı sıktı videolarını izle ve aşağalancak kişi kimmiş gör bakalım Meşhur (GatZ)

NOT2: Konuma gelip tartışma çıkarmayın kapanmasını istemiyorum özellikle mete :)

Öncelikle mete bey benim çarımı yenmeden foruma nickimle konular açıp kaldırtmak zorunda bırakma konuyu o günde konu altına yazdım benimle saat verdm atıcaksın diye sonuç burda beni yenmek hedefin biliyorum ely2 dede zamanında görüşücez diyip 5-0 yenildiğin videolarınıda bu konu altına atıcam gerçekten sıkıldım yenmekten bana ws deme artık .

Bugun ki Ws Sonucu (10-5) İlerleme var :)

kekliğimi vurdular nay nay nanay nay nay nay :m08: ( Oyun havasını sevdiğini duydum onun için şarkı sana özel )

Şimdi gelelim Ely2 ve Ely1 birleşmedne önce Burası ely2 değil gel ws atalım diyip '10-1' yenildiğin konun

Cryssa 10 EwilDragon 1

Buda ely2de çarlarının görüşcez diyip ws dediğinde yenildiğin konular

Certanes 5 LastSorceRas 0

Certanes 5 Evohes 0

Sonuç değişmediğinde bir çokta çekmediğim video var :) Tebrikler

NOT: Normalde bir ws için bukadar konuşmam fakat kendini begenmiş arkadaşın başkalarını aşağalaması canımı sıktı videolarını izle ve aşağalancak kişi kimmiş gör bakalım Meşhur (GatZ)

NOT2: Konuma gelip tartışma çıkarmayın kapanmasını istemiyorum özellikle mete :)

Tebrik ederim kanka , Öyle deme belki adamın neti gitmiştir baştan atın :m08::m08::m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri