Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

hesap birleşim sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SerqioReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 591

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@Shorty; beni userden saymıyor musunuz kaç oldu konu açıyorum ticket atiyorum özel mesaj atiyorum neden bana geri dönülmuyor şuana kadar cevap bekledim 5 gündür cevap alamıyorum rica ediyorum ilgilenin artık. Sw 2 -de kullandığım id pw ile sw 3 te hesap acmıştım hesap birleşimi yaptıktan sonra ely 2 de ki oldu ely 3 te hesap gorunmedi fakat söyle bir sorun var ely 2 deki şifre ile 3 teki şifre farklı idi. Ondan ayrı başka bir hesabım daha var ta mmo zamanından 1 seneye yakın ara verdikten sonra geri dönüş yaptım sw birleşimi yapılmadan son 10 gün hergün giriş yapabiliyordum şuan giremiyorum facebook ve forumda attığınız hesap birleşimi linklerine giriyorum hersey doğru olmasına rağmen hesap ismi veya şifre yanlış cevabını alıyorum msn unuttuğum içinde yeni şifre talebinde bulunamıyorum şifrede uygunsuz karakter var hatayı orda buluyorum o yüzden sw birleşimi yapamadığımi düşünüyorum 5 gündür forumda takılıyorum sıkıldım artık lütfen ilgilenin hesaplara ulaşamayacaksamda bilgilendirin boşa yeni kararkter kasmiyim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ve bu arada bişeyi atlamışım sw 2 ve sw 3 te aynı id ile açtığım hesaplarin ely 2 deki şifresini 2 ay önce değiştirdim fakat ely 3 teki değişmedi farklı şifreler aynı id ile her iki sw ye de baglanabiliyordum şuan 2 dekine girebiliyorum 3 tekinde hesap gözükmüyor lütfen açıklama yapar misiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri