Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
KENDİMİ SAVUNMICAM BU WS DE ÇUNKİ BEN EN BAŞTA UFUGA DEMİŞTİN UFUK ZIRHIMYOK KUPEM YOK 14K VURUCAKSIN ALIRSIN AMA GEL ATALIM DEMİŞTİM VE ALDI BUNU BUKADAR BÜYÜTÜCEK BİŞEY YOK. HA MADEM UFUK BUNU YAPTI BANADA İTEM ALMADIM VERMEDİM AYAĞINA YATMA UFUK KARDEŞİM BANA YALAN SÖYLEME BUYRUN
dahada bişey demiyorum bunuda gördümya
bundan sonra pot iç.meden ws atmayı hatırlatırım ve item almadım ayaklarına yatmamayıda hadi eyw tbrkler eline sağlık
JannReis-HainDomDom

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bundan sonra pot iç.meden ws atmayı hatırlatırım ve item almadım ayaklarına yatmamayıda hadi eyw tbrkler eline sağlıkJannReis-HainDomDom

Eyvallah bende tebrik ederim memo. Vsyide sadece kemer var diye bende kaybettin. He bu arada kardeşim gözünü sevim pot bastı demeyin 8 elde pot açık kalmıştı zaten dur potum açık kaldı diye söyledim diğer ellerde pot basmadım her neyse sana 10 el vs videosunu skypede izletcem. Eline sağlık.KENDİMİ SAVUNMICAM BU WS DE ÇUNKİ BEN EN BAŞTA UFUGA DEMİŞTİN UFUK ZIRHIMYOK KUPEM YOK 14K VURUCAKSIN ALIRSIN AMA GEL ATALIM DEMİŞTİM VE ALDI BUNU BUKADAR BÜYÜTÜCEK BİŞEY YOK. HA MADEM UFUK BUNU YAPTI BANADA İTEM ALMADIM VERMEDİM AYAĞINA YATMA UFUK KARDEŞİM BANA YALAN SÖYLEME BUYRUN
bundan sonra pot iç.meden ws atmayı hatırlatırım ve item almadım ayaklarına yatmamayıda hadi eyw tbrkler eline sağlık
JannReis-HainDomDom![]()
![]()
Altı üstü bir keten kemer verdim bu kadar büyütmenin bir anlamı yok,benim iyi niyetimi suistimal etmişsin. Tebrikler UfukLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
JannReis-HainDomDom![]()
Teşekkür ederim kardeşimAltı üstü bir keten kemer verdim bu kadar büyütmenin bir anlamı yok,benim iyi niyetimi suistimal etmişsin. Tebrikler Ufuk
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)