HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ely 3 te oynuyorum 60 t ye etp alıyordum 60 t adama gıttı etp bana gelmedı soyle ozetliyeyim:
3 yer kaplayan bır mızrak olsun karsı tarafta fakat sızın envanterınızde 3 alanlık yer olmasın sız adama parayı verıyosunuz adama para gıdıyo mızrak sıze gelmıyor
bunu arkadasımla denedım cıdden oluyor video cektık
link:
lutfen geregını yapın 60 t param gıttı onuda verırsenız sevınırım
:l03:
ely3 de adım ZenciHaremde bu arada
3 yer kaplayan bır mızrak olsun karsı tarafta fakat sızın envanterınızde 3 alanlık yer olmasın sız adama parayı verıyosunuz adama para gıdıyo mızrak sıze gelmıyor
link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
lutfen geregını yapın 60 t param gıttı onuda verırsenız sevınırım
:l03:ely3 de adım ZenciHaremde bu arada
ely 3 te oynuyorum 60 t ye etp alıyordum 60 t adama gıttı etp bana gelmedı soyle ozetliyeyim:
link:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
lutfen geregını yapın 60 t param gıttı onuda verırsenız sevınırım:l03:
ely3 de adım ZenciHaremde bu arada
Merhaba
İlginiz için öncelikle teşekkür ederim.
Mağduriyetiniz giderilecektir, ayrıca kritik bir oyun hatasını bildirdiğiniz için hesabınıza 50 Kristal bakiyesi hediye gönderilecektir.
Soruna gelicek olursak bu gece bununla ilgili bir bakım çalışması yapılacak çalışmanın ardından sorunu düzeltmiş olucaz.
Çalışmalar tamamlandıktan sonra size ulaşıcam
Bu gece bakıma kadar ticaret yaparken envanterinizde yeteri kadar boş alan olup olmadığını kontrol edin.
Son düzenleme:
![]()
Sorunu düzelttik, 4. Envanteri eklerken boş alan kontrollü unutulmuş.
Hayırlı olsun

Ayrıca Eski Sitede Süreli Ban Yiyen Çarlar Yeni Siteye Geçildiğinde 9999 Demeye Başladı Bi Bakabilirmisinz onada