xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Wolfman yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ayberkcakar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 484
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Wolfmanı kendi serverime eklemem için bana yardımcı olabilecek kim var ?

Şimdi yabancı forumda ücreli olarak sourcene complite edebilirler fakat ücreti biraz değil baya pahalı 250 euro ya ve senin de kendi sourcen olmadığı için önerebileceğim wolf ekli filesi maxmi satıyor fakat gel gelelim forumda paylaşılacak yani bekle biraz daha.

Şimdi yabancı forumda ücreli olarak sourcene complite edebilirler fakat ücreti biraz değil baya pahalı 250 euro ya ve senin de kendi sourcen olmadığı için önerebileceğim wolf ekli filesi maxmi satıyor fakat gel gelelim forumda paylaşılacak yani bekle biraz daha.

bu haberi duyduğum iyi oldu , bende biri paylaşsın artık diye bekliyorum , ilerki seviyelerde nasıl itemleri var skiller nasıl vuruyor merak ediyorum açıkcası :D

kesinlikle böyle şeylere para vermeyin az uğraşın bulursunuz yaparsınız. ama yakında server files bölümünde yer alcak wolfman ekli server files.

alacağı kesin ya Delphi yada Vectors paylaşçak bu allahın emri ilk bunlardan biri olacak ama ne zman işte :D Merak etmeye başladım 1-2 günde bir biri ekliyo merak ediyo insan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri