emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Sandık Çalma Artık Başka Bir Hal Aldı

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Server ilerledikçe Muharebe , Partizan , Çelik , 61 Zırhları ve Her türlü item ihtiyacı artıyor .

Bu itemler Boss'lardan elde edilen sandıklardan karşılanıyor.
Ancak , Artık öyle bir hal aldı ki Bu boss Kesme meselesi resmen hırsızlık , şerefsizlik ve haksız kazanç merkezi oldu.

Bir çok arkadaşım ile konuşuyorum ve hepsi sandıklarının çalındığını ifade ediyor.

Bu nedir ?
3 adet ipsiz çöpsüz çapsız , adam bile olmayan velet geliyor 1 saat boss bekleyen adamın bossu kestiği anda hile ile bi köşeye çekiyor ve ardından sandığı alıyor.

O kadar konu açılıyor bakan yok.
Gerekli kişilere gerekeni yapılsa iyi olucak yoksa gittikçe oyunda bu tarz kişiler çoğalıyor.

Ayrıca bu kişilerin ailelerindne aldıkalrı edep belli oluyor 3 adet annesi babası başından savan çocuk. Öyleki artık hırsızlığa bile başlamışlar bunların Reel'de ne halt oldukalrıda gerçekten belli.

İyi Forumlar...

birde 1 haftadır tickete bakmıyorsunuz bir çok kişi hala oyunda cirit atıyor.
En azından Ticket sistemine bakıcak bir kadro sistemi oturtsanız iyi olucak.

Birde , kimse bilmiyorum , ben GM im bana mı işimi öğretcen diyen GM'ede 2 çift sözüm var , sen işini yapsan şehirde cirit atmazsın. Git Az hilecileri Hırsızları tespit et. İşi yapsan ben bu konuyu açmazdım .

Benimde Bugun Sandigim Calindi Elimde Ss Yok ama Calindi 2 Saat boyunca boos Kovaladim 4 Tane Kestim 2 Sandigi FreeCooL Adli Karakter Asirmistir Smdiden Tskler (:

Iyi Forumlar

MMoMt2 Varken neden başka serverde oynayalım ki ¿

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri