shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Yeter artik!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sovcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

04.01.2015 tarihinde bir ticket attım ticaret hatasıyla ilgili. Forumda sağolsun bir destek ekibinde olan arkadaş yardımcı olmaya çalıştı. Sorunumun gerekli yerlere iletildiğini söyledi. Fakat bu gerekli yerlerden hiçbir şekilde cevap gelmedi. 01.06.2015 tarihinden sonra tickete birden fazla cevap ekledim. Hiç bir şekilde geri dönüş alamadım. Benim 2 editimin boştan yere gitmesine göz yumamam. Benden kaynaklı bir sorun değil. Bunu daha önce de belirttim. Bu üst düzey yöneticiler neden bu sorunumla ilgilenmiyor? Hep lay lay lom mu yapılacak? Tamam, zordur oyunda o kadar kişiyle ilgilenmek. Ama bu zorluğu bilerek siz bu işe başlıyorsunuz. Sorunumun çözülmesinin zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hep bahsedilen kayıtlar incelenirse benim sorunumun çözüleceğine inanıyorum.

Bu kadar uzatılması gerçekten oyuna olan ilgiyi azaltıyor. Ha belki dersiniz senin ilginle mi bu oyun ayakta duracak. Hayır tabi ki de. Ama bu oyunu 100 kişi oynuyorsa eminim yarısından fazlası böyle düşünüyordur. Belli bir emek var ortada, belli bir arkadaşlık ortamı var. Bunu bırakıp öylece gidilmiyor. Çoğu insanın oyunda olmasının nedeni de budur bence.

Her neyse yöneticilerin benim sorunumla ilgilenmesini talep ediyorum. İncelendiğine dair de bir belge rica ediyorum.

Eğlenceli Forumlar.

Geçmiş olsun alp.cok sıkıntı var oyunda sanırım bizim onurda aynı dertten madur ticketine sadece editin kaybolması imkansız denmişte imkansız neden oluyo bende anlamadım bi çok sıkıntı var oyunda bunları oyuncuları dınleyerek çözmek yerine bilmiş bilmiş cevaplar insanı bi an için gözünü karartıyo .elbet biliyonuz neyin ne oldugunu ama insanlarla dalga gecer gibi konuşmayı artık bi kenara bırakmak lazım yerine göre davranmak lazım olgun ınsanız oturup dusunmek lazım bu adam ögrenci yada çalışan insanlar yeri gelip okul harclıgından kesip buraya eglenmek için parasını veriyor yeri geliyor gecesini gündüzüne katıp çalıştıgı alın terını buraya verıyor karsısında alınan ilgisizlik insanların sabır tasını catlatıyo bazen.biraz düşünmek lazım bunlar bizim kac yıldır oyuncumuz neresi eğri neresi doğru konusu ne .oturup biraz dert dinlemek lazım hep goy goy olmamalı.avukatmısın gibi tabirler de kullanılabilir bu yazıma karşı yazmamın sebebi arkadasımda editlerim vardı kaybolmuş saldırı esnasında ticaret yaparken ona verilen cevap,ilgisizlik. Bişey bilmeyen insanlar değiliz durduk yere neden item kayboldu dıyelım ticaret kayıtlarını onu bunu biliyoruz .neyse dert tasa bitmez herkese kolay gelsin iyi eglenceler.geçmiş olsun tekrardan alp biraz doldurduk kusurumuza bakma :)

(bunu yazmam durduk yere değil 2 3 gündür ticketten cevap bekliyoruz dönüşümlü yoldan 50 tlnin üzerine su iç dendi bi tepki bi öneri gibi görün amaç harala gurele herkesi isyana teşvik değil yani yanlışta anlaşılmayalım

Son düzenleme:
Yok kardeşim kusur değil, varsa bir sorun bildirmek gerekli. Hiç bir yerden bir şekilde sesimizi duyuramadık. Forum bu yüzden var. Sesimizi duyurmaya çalışıyorum. Hep bahsediliyor oyun kayıtları şu bu. Bu oyun kayıtlarına ulaşılmıyor mu? Ya da ulaşılmak mı istenmiyor, veya bu oyun kaydı denilen bir şey yok mu? Ben bu oyunu 4-4.5 senedir oynuyorum. Gerekli olduğu zaman ticket ya da yöneticilere ulaşıyorum. Gereksiz hiçbir tavrım olmamıştır. M2-TR döneminde ben şimdikinden daha az sorunla karşılaşıyordum. Şimdi daha gelişmiş bir ekip var, daha çok da sorun var.

Sorunların düzeltileceğine inanıyorum. Teşekkürler.

Yok kardeşim kusur değil, varsa bir sorun bildirmek gerekli. Hiç bir yerden bir şekilde sesimizi duyuramadık. Forum bu yüzden var. Sesimizi duyurmaya çalışıyorum. Hep bahsediliyor oyun kayıtları şu bu. Bu oyun kayıtlarına ulaşılmıyor mu? Ya da ulaşılmak mı istenmiyor, veya bu oyun kaydı denilen bir şey yok mu? Ben bu oyunu 4-4.5 senedir oynuyorum. Gerekli olduğu zaman ticket ya da yöneticilere ulaşıyorum. Gereksiz hiçbir tavrım olmamıştır. M2-TR döneminde ben şimdikinden daha az sorunla karşılaşıyordum. Şimdi daha gelişmiş bir ekip var, daha çok da sorun var.

Sorunların düzeltileceğine inanıyorum. Teşekkürler.
Haklısın kardesim m2-tr döneminde yönetimde insan azdı ama özdü diyebiliriz.bi sorun oldumu gecte olsa iyi kötü bi sonuca varılıyodu şuan bende turkay o bu şuna özelden yazabilirim millet gibi her derdi sıkıntıyı konu açabilirim sürekli ticket ile iletmeye çalışsakta ortada olanlar üzücü tavırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri