- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
JustForFun: Bıcak savı olmayan arkdasımızın Düz yediği Rakam :ka19:
Not:Clorsu rezil Videosu fln yazmıs Bıcak savını gizlemiş :m08::m08::m08:
Not:Clorsu rezil Videosu fln yazmıs Bıcak savını gizlemiş :m08::m08::m08:
Son düzenleme:
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yasin çocukların üzerine gitme işte 14k yı damage sanıyorlar![]()
İyisi Varsa buyur sende at
) Eskiden 10lk enerji satardn harun Simdi adamı oldn- Katılım
- 21 Nis 2014
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çok güldürüyorsun BENİ
madem böyle konuşacak kadar yüreklisin ayağımın altına almak için hazırım ben Yer söyle saati BEN belirlerim 
madem böyle konuşacak kadar yüreklisin ayağımın altına almak için hazırım ben Yer söyle saati BEN belirlerim 
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu atığın Video eskıden olmadıgın ıcın bilmezsn hakksz yere ban yemıstım Buglu ıtem kullandımı sanıp ban atmıslardı videoda acıklamalarımı yapıyordm Bu video ıle konumuzun ne alakası var + bnm yuotube videolarıma bakıcana git bi işde
çalıs işsizlk sızde vurgun yapms eger iş isdersnz İş bulaym sıze Varsa bana atıgın damege videosu buyursnde at Ukalalık yapma 2-3 kısı kestınz die adamı oldnz yançarlarda sabahlara kadar para kasarsnz . 1 savaşda 200 lu 100tane surup basarsn işsz olmann faydaları oyunda süreklı kalabılıyorsn
) Oyunu bırakan arkadaşlarından anca item toplarsn Beni
özenmeye devam et hepınızın ustunde çöl varken bn kostmle gezıyordm oyunda 60 lvl elemanlar snn nkr Sağlam oldunu bılr ama bıze gelınce Bızım gozumuzde 2-3 skle yatan elemansn Aban suruba sabahlara kadar para kas oldumu Böyle
zihniyetle nası yasıyosnz bılmıyorm Hadi selametle
))
çalıs işsizlk sızde vurgun yapms eger iş isdersnz İş bulaym sıze Varsa bana atıgın damege videosu buyursnde at Ukalalık yapma 2-3 kısı kestınz die adamı oldnz yançarlarda sabahlara kadar para kasarsnz . 1 savaşda 200 lu 100tane surup basarsn işsz olmann faydaları oyunda süreklı kalabılıyorsn
) Oyunu bırakan arkadaşlarından anca item toplarsn Beniözenmeye devam et hepınızın ustunde çöl varken bn kostmle gezıyordm oyunda 60 lvl elemanlar snn nkr Sağlam oldunu bılr ama bıze gelınce Bızım gozumuzde 2-3 skle yatan elemansn Aban suruba sabahlara kadar para kas oldumu Böyle
zihniyetle nası yasıyosnz bılmıyorm Hadi selametle
))Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)