HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hocam şuan dosyayı indiriyorum.vallaha ben 7 gb olanı indirdim sorunsuz build yapabilirsin
Oracle ile Sabit IP server kuracağım serverı oynamak için kurmadıgımdan sysinsall ayarlarını yapmama gerek yok direkt root dev yazdıktan sonra konudaki kodları girsem kendi src mi build edebilir miyim?
merhaba turkmmo ailesi sizin yardımınıza aşırı ihtiyacım var metin2 sanal makinadan files kurup düzenliyorum src'leri yükledim ftp'de buil ediyorum sırasıyla '' gmake all , gmake clean , gmake -j20 '' yapıyorum '' gmake : command not found '' hatası veriyor yani komut yok nasıl düzeltebilirim ?vallaha ben 7 gb olanı indirdim sorunsuz build yapabilirsin
merhaba turkmmo ailesi sizin yardımınıza aşırı ihtiyacım var metin2 sanal makinadan files kurup düzenliyorum src'leri yükledim ftp'de buil ediyorum sırasıyla '' gmake all , gmake clean , gmake -j20 '' yapıyorum '' gmake : command not found '' hatası veriyor yani komut yok nasıl düzeltebilirim ?Teşekkürler .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)