kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Source Build Etme (Hazır Src) & Sorularınız

Source Build Etme (Hazır Src) & Sorularınız 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 554
  • Görüntüleme Görüntüleme 156K
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

vallaha imkansızın adamıyım :) hep beni buluyor böyle şeyler hocam da sunucu da VirtualBox/putty de id:root pw:dev olarak sorunsuz asamaları yaptım ama ftp ye bağlanamadım :S daha önce de bir kodu yardımı ile Freebsd 9.2 kurmayı denedim yine hata aldım.. :) hata adamıyım ben hocam,

daha önce bu islerde iyi olan bir arkadasımda baglandi denedi yine olmadı :S

@Statu;

Moderatör tarafında düzenlendi:
vallaha imkansızın adamıyım :) hep beni buluyor böyle şeyler hocam da sunucu da VirtualBox/putty de id:root pw:dev olarak sorunsuz asamaları yaptım ama ftp ye bağlanamadım :S daha önce de bir kodu yardımı ile Freebsd 9.2 kurmayı denedim yine hata aldım.. :) hata adamıyım ben hocam,

daha önce bu islerde iyi olan bir arkadasımda baglandi denedi yine olmadı :S

@Statu;

winscp programını kullanmayı dene ftp için

winscp programını kullanmayı dene ftp için

inanılmazz .. :) işe yaradı ? ama bunun sebebi ne bana hiç mantılı gelmiyor filezilla neden düzgün çalışmıyor olabilir hocam ?

Son düzenleme:
inanılmazz .. :) işe yaradı ? ama bunun sebebi ne bana hiç mantılı gelmiyor filezilla neden düzgün çalışmıyor olabilir hocam ?

bilmiyorum valla hiç filezille kullanmadım :) winscp çok daha iyi bence :D

bu bilgiyi konuya bir yere not almak gerek bence bir kaç kişide aynı soruyu sormuslardı.. çözümü bu kadar kolaymış meğerse ama sebebini de açıklamakta fayda var bilmeden birşeyler yapmak öğrenmek sayılmaz neyse teşekkürler @Statu; hocam

ben devam.. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri