shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Source Build Etme (Hazır Src) & Sorularınız

Source Build Etme (Hazır Src) & Sorularınız 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 554
  • Görüntüleme Görüntüleme 156K
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Beyler bi arkadaşa sordum mesela 34 k bi filese Vectorun Verdiği Game Olmaz dedi sürüm uymaz dedi ben nasıl
yapabilirim

illa game_r55170_32 böyle bi game mi olması lazım ? ? ?

Game DB Cleints değiştireceksin sadece niye uymayacak?

valla öyle dedi bana arkadaşta YANİ ŞİMDİ DESTANMT2 FİLES WARYA O NA YAPABİLRZ BU GAMEYİ DB VE CLİENTİ DEMİ
SORUNSUZ PEKİ BU SADECE CLİENT E ÖZEL PCK LZM MI YOKSA bizim filesin kendi packlarını kullanabilrmyz ?

valla öyle dedi bana arkadaşta YANİ ŞİMDİ DESTANMT2 FİLES WARYA O NA YAPABİLRZ BU GAMEYİ DB VE CLİENTİ DEMİ
SORUNSUZ PEKİ BU SADECE CLİENT E ÖZEL PCK LZM MI YOKSA bizim filesin kendi packlarını kullanabilrmyz ?

4 ve 2 envanterli exe paylaşmış 4 envanter kullanırsan rootta birkaç yeri editlemen gerekir.Ayrıca 40k fileslarda itemleri us/game/share/locale/turkey dizinindeki item_proto.txt den çekiyor yani navicattan editleme aktif değil

hmm anladım peki bu game 55 k demi ve bu Ayrıca 40k fileslarda itemleri us/game/share/locale/turkey dizinindeki item_proto.txt den çekiyor yani navicattan editleme aktif değil demişsiniz filezilladaki us/game/share/locale/turkey bu konumda item proto dosyası warmı ? peki bunu nasıl ayarlarız

ben VECTORUN paylaşmış oldugu gameyi nasıl sorunsuz kurarım anlatabileck warmı not ! destanmt2 filesi taha mumcunun 34k .

Game DB Cleints değiştireceksin sadece niye uymayacak?

hocam bende benzer soru sormak istiyorum.
derlediğimiz game db yi hiçbir server fileste çalıştıramadım.
bazı arkadaşlar can baranın birde maxmi 3.6 da çalışır dediler tr tarzında.
can baran linkleri editlemiş files çalışmıyor mysql değişik falan.
maxmidede gameyi değiştirince permision denied hatası veriyor.
1 aydır çözüm bulamadım.
Hocam şu sourceden derlediğimiz game nin sorunsuz çalıştığı files yokmu bi yardım etseniz ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri