noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Source Build Etme (Hazır Src) & Sorularınız

Source Build Etme (Hazır Src) & Sorularınız 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 554
  • Görüntüleme Görüntüleme 156K
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşta milletin yüzü gülsün biraz :)

biraz sistemleri modülleri kurcalayıp bağlam kavramlarını çözeyimde b*nu çıkarcam 450 lwl mi istersin 800 lwl mi istersin 900t paramı istersin abartı sw leri arayıpta bulamıyanlar için altın olcak :D

biraz sistemleri modülleri kurcalayıp bağlam kavramlarını çözeyimde b*nu çıkarcam 450 lwl mi istersin 800 lwl mi istersin 900t paramı istersin abartı sw leri arayıpta bulamıyanlar için altın olcak :D

Valla benim matıgıma ters ben emekciyim :D aha biraz önce şu uğruna video çektikleri gm'lerin ticaret yapamamsı depo açamamsı felan varya onu hallettim lan çokta basit bişeymiş okadar videolu felan hava atmışlar boşuna altı üstü 4 satır kod yazıyosun :D :D

Valla benim matıgıma ters ben emekciyim :D aha biraz önce şu uğruna video çektikleri gm'lerin ticaret yapamamsı depo açamamsı felan varya onu hallettim lan çokta basit bişeymiş okadar videolu felan hava atmışlar boşuna altı üstü 4 satır kod yazıyosun :D :D

parmaklarına yazık :D

parmaklarına yazık :D

Yok yav cidden daha hiç uyumadım dün akşam 8'den bu zaman pc başındayım gezmediğim forum kalmadı bu 40k'de ne sorunlar var bi bilgin varmı söylede ilerde başıma iş açmasın kapatı vereyim :D

Yok yav cidden daha hiç uyumadım dün akşam 8'den bu zaman pc başındayım gezmediğim forum kalmadı bu 40k'de ne sorunlar var bi bilgin varmı söylede ilerde başıma iş açmasın kapatı vereyim :D

40 k hakkında asıl bilgi alması gereken benim c++ bilgim var ama bu sourcelerin yüzüne daha hiç bkmadım işim olmadığı için 1-2 ayda cpp ve h yapılarını incelersem çözerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri