mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

admin shorty bakarmısın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lawrenz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çünkü oyunumuzu oynayan insanlar yeni olan şeyleri daha denemeden ön yargıya kapılıp saçma sapan yorumlar yapabiliyor.

Örnek lycan
Örnek server birleşimi

sadece 2 tanesi yeterlidir heralde, itiraz eden insanlara sorsan hayatında kaç kere lycan oynamış? Ely #2 ely #1 ile birleşti server açılalı 15 dakika olmuş hıyar gelmiş oyun çok kötü oldu artık oynanmaz diyor. Bunu diyen adam şuan forumda hatta oyunda.

Gelelim 35 beceri olayına

siz bu nesneleri satın alırken beceri 35 olarak aldınız. 40 beceri olarak alsaydın server birleşiminde 35 e düşseydi evet hataydı ve yükseltirdim ancak 35 olarak satın alındıysa biz bunu 40 a yükseltemeyiz.

İyİde bİz her yukseldiginde yeni silahmi yapacaz haftalarca efsun mu basacaz cİft becerİ İcİn sİlah dedigin bi tane yaparsin oynarsin dakika basi silah mi degistirilir simdi bizim aldigimiz silahlar 35 yeni silahlarda 40 bizim emegimiz yeniyor burda sİlah becerİlerİ eŞİt olmasi lazim

İyİde bİz her yukseldiginde yeni silahmi yapacaz haftalarca efsun mu basacaz cİft becerİ İcİn sİlah dedigin bi tane yaparsin oynarsin dakika basi silah mi degistirilir simdi bizim aldigimiz silahlar 35 yeni silahlarda 40 bizim emegimiz yeniyor burda sİlah becerİlerİ eŞİt olmasi lazim

Zaten 2 çeşit silah var 35 ve 40 beceri emek yendiğide yok zamanında siz 75 liramı verdiniz 35 beceriyide 40 olsun 35 ve 40 sabit dahada yüksek silah çıkacağıda yok yeni silah almana gerek kalmaz yani.

Çünkü oyunumuzu oynayan insanlar yeni olan şeyleri daha denemeden ön yargıya kapılıp saçma sapan yorumlar yapabiliyor.

Örnek Lycan
Örnek Server birleşimi

Gelelim 35 Beceri olayına

Siz bu Nesneleri satın alırken Beceri 35 olarak aldınız. 40 Beceri olarak alsaydın server birleşiminde 35 e düşseydi evet hataydı ve yükseltirdim ancak 35 Olarak satın alındıysa biz bunu 40 a yükseltemeyiz.

Sayın yönetici gelelim beceri olayına evet ely2 de yeni set çektik ve büyü hızı 30 idi 15 çektiniz ve hemen ardından yeni sitede 25 büyü hızı çıkardınız ely2 den gelen yeni site itemlerini çöp ettiniz 25 büyü hızını yükseltiniz o zaman

yapılan iyilikleri görmezden gelemem eleştirileri de dozun da yapar kimseyi itam etmem doğru bildikleri söylerim

Örnek Lycan
Örnek Server birleşimi

Sadece 2 tanesi yeterlidir heralde, itiraz eden insanlara sorsan hayatında kaç kere lycan oynamış? Ely #2 Ely #1 ile birleşti server açılalı 15 dakika olmuş hıyar gelmiş oyun çok kötü oldu artık oynanmaz diyor. Bunu diyen adam şuan forumda hatta oyunda.

Gelelim 35 Beceri olayına

Siz bu Nesneleri satın alırken Beceri 35 olarak aldınız. 40 Beceri olarak alsaydın server birleşiminde 35 e düşseydi evet hataydı ve yükseltirdim ancak 35 Olarak satın alındıysa biz bunu 40 a yükseltemeyiz.

Lycan karakteri Metin2 TR serverlerine gelmeden önce sayfalarca tartışıldı. Çoğunluk bu gelirse serverler bom boş kalır falan fistan gibi entryler girildi. Ha oyunu gerçekten bırakanlar oldu ama serverler düşmedi aksine merak edip girenler oldu. Hani bi server yeni açılır geneli savaşçı olur ya, işte öyle heryer lycan karakteri ile doldu. Ama Elym2 ye gelirse bu olaydan en çok pidge etkilenir yılların emeği var o serverde günlerce haftalarca efsunlar attık, bir anda çöp olur tıpkı pixy' den destan' a aktarılan itemler gibi editli server içinde aynı şey geçerli insanlar o itemlere para verdi her yeni güncellemede editlerini yenileyemezler sonuçta hepimizin amcası Ali Ağaoğlu değil :) Hunk serveri ne kadar etkilenir bilmiyorum takip etmiyorum ama orası tr tipi olduğu için pek etkileneceğini sanmıyorum.

BENCE SILAH KONUSUNDA BECERILER ESIT OLMALI NE OLURSA OLSUN DAKIKA BASI SILAH DEGISTIRILMEZ BU SACMALIKTAN BASKA BISEY DEGILDIR TUM BECERILER 40 OLMALIDIR @Shorty; @admin; @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri