xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

admin shorty bakarmısın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lawrenz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
edit çekcez ama hala silahlarn becerisi hakkında açiklama yapan yok ayıp ya @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Edit çekiceğim Oranlar Yükselirse Gibi Laflarla Emrivaki Yapmanın Bir Mantığı Yok Oranların Yükselmemesi Daha iyi Oldu 2 Çeşit silah Var Ve Ticarete Renk Katıyor 35 Bec Veya 40 Para Açısından Kendim ely#2 Serverinden Geldim Ayrıca Mağduriyet yok Ely#2 den Ely#1 Geçen Savunma Editleride Ely#1 lileri Mağdur Etmişti Silahlar Hariç ŞUanda iyi Silahların 2 Farklı Grupta olmaları

edit çekiceğim oranlar yükselirse gibi laflarla emrivaki yapmanın bir mantığı yok oranların yükselmemesi daha iyi oldu 2 Çeşit silah var ve ticarete renk katıyor 35 bec veya 40 para açısından kendim ely#2 serverinden geldim ayrıca mağduriyet yok ely#2 den ely#1 geçen savunma editleride ely#1 lileri mağdur etmişti silahlar hariç Şuanda iyi silahların 2 farklı grupta olmaları

madem bunlari diyonda ilk baslarda korayla 2 niz zirliyordunuz ne oldu aslanim simdi

madem bunlari diyonda ilk baslarda korayla 2 niz zirliyordunuz ne oldu aslanim simdi

Çünkü oyunumuzu oynayan insanlar yeni olan şeyleri daha denemeden ön yargıya kapılıp saçma sapan yorumlar yapabiliyor.

Örnek Lycan
Örnek Server birleşimi

Sadece 2 tanesi yeterlidir heralde, itiraz eden insanlara sorsan hayatında kaç kere lycan oynamış? Ely #2 Ely #1 ile birleşti server açılalı 15 dakika olmuş hıyar gelmiş oyun çok kötü oldu artık oynanmaz diyor. Bunu diyen adam şuan forumda hatta oyunda.

Gelelim 35 Beceri olayına

Siz bu Nesneleri satın alırken Beceri 35 olarak aldınız. 40 Beceri olarak alsaydın server birleşiminde 35 e düşseydi evet hataydı ve yükseltirdim ancak 35 Olarak satın alındıysa biz bunu 40 a yükseltemeyiz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri