Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Serverinize GM Alırken Dikkat Etmeniz Gereken Etkenler.

goko5758

Level 4
TM Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
Başarım Puanı
64
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 7 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Herkese İyi Günler İyi Forumlar Daha Önce Açıldıysa Kusura Bakmayın Bu Konumda Serverinize Aldığınız Veya Alacağınız GM Ler İle İlgili Konuşacağım.

Evet Arkadaşlar Örnek Olarak Emek Bir Serveriniz Var Yeni Açtınız Ve Gerek Oyunİçi Gerek Reklamcı Gerekse Ortak Arıyorsunuz Serverinize Konuma Başlıyorum.

Oyunİçi [User ' Lar İle İlgilenen Event vs.Yapan] GM Alırken Dikkat Etmeniz Gereken Etkenler :

1.Etken : Öncelikle Yaş Ve Düzgün Türkçe Çok Önemli User ' lar İle Direkt Olarak Muhattap Olucağı İçin Olgun Davranmalı , Saygılı , Sabırlı , Düzgün Türkçesi Olmalı.

2.Etken : Alacağınız GM i Tanımalısınız Öyle Pat Diye 2-3 Konuşma İle Almayınız.Alacağınız GM ile Gerek Telefonda Gerek Yüzyüze Konuşmalısınız.Hiç Tanımadan GM Alımı Yaparsanız Sonuçları Kötü Bitebilir.

3.Etken : Tüm GM Kodlarını Bilmeli Ve Neyin Ne Zaman Yapılacağını Bilmeli.Oyun İçinde Herhangi Bir Yerde Sorun Olduğunda Bunu Yöneticilere Bildirmeli.

Serverinize Eğer Reklamcı GM Alacaksanız Şunlara Dikkat Etmelisiniz.:

1.Etken : Sizden Örnek Olarak İlk Önce GM liği Ver Veya İlk Önce İtemi Ver Gibisinden Konuşma Başlatırlarsa Hiç Kendinizi Yormadan Konuşmayı Kesiniz.
Reklamcı GM in Görevi Oyunu Heryerde Tanıtmak Ve User Getirebilmektir.Profesyonel Olmuş Bir Reklamcı GM Günlük 20 ile 50 Arası User Getirebilmeli Ve Server Sahibine Güveni Sağladıktan Sonra GM Liği Veya Ne İle Anlaştıysanız O şeyi Vermesini Talep Etmelidir.

2.Etken : Alacağınız GM i Tanımalısınız Öyle Pat Diye 2-3 Konuşma İle Almayınız.Alacağınız GM ile Gerek Telefonda Gerek Yüzyüze Konuşmalısınız.Hiç Tanımadan GM Alımı Yaparsanız Sonuçları Kötü Bitebilir.

3.Etken : Sosyal Ağlarda Hesapları Olmalı. Tüm Forumlarda , Tanıtım Sitelerinde Üyeliği Olmalı Ki Tanıtım Yapması Kolay Olsun. Ayrıca Belirttiğim Yerlede Hesapları Olan GM Alırsanız Serverinizede O Kadar Yararı Olur.

Serverinize Ortak (Partner) Arıyorsanız Dikkat Etmeniz Etkenler (En Önemlisi) :

1.Etken : Navicat , Filezilla , Putty vs. Programlardan Anlayan Var mı Ortak Olucaz vs. Gibi Konular Çok Gördüm.
Kimsenin Niyetini Bilemezsiniz Mesela Biri Cidden Ortak Olup Birşeyler Başarmak İster Diğeri İse Kötü Niyetli Sizi Kendine Güvendirip Gerekli Bilgilerinizi Aldıktan Sonra Serverinizi Elinizden Alabilir.Bunun Gibi Sonucu Kötü Biten Bir Son İle Karşılaşmak İstemiyorsanız Dediklerimi Dikkate Alın.

2.Etken : Serverinize Ortak Arıyorsanız Telefon , Sosyal Ağ Gibi Ortamlardan Değilde Direkt Olarak Yüzyüze Görüşüp Kişiliğini , Karakterini İyi Tanımanızı Öneririm. Belli Bir Süre Görüştükten Sonra Eğer Sizde Güveniyorsanız Gerekli Bilgileri Paylaşabilirsiniz.Tabi Herzaman Tedbiri Elden Bırakmayın.

3.Etken : Size Saygısı Olması Gerekir Ve Sizde Serverin Asıl Sahibi Olduğunuzu Sürekli Belli Edinki İlerleyen Zamanlarda Sorun Yaşamayın.(Örnek : Server Benim Herşeyi Ben Yaptım Sen Hiçbirşey Yapmadan Hak Sahibi Olmaya Çalışıyorsun. (GİBİ).Ağırbaşlı Olun Kısacası.

Evet Arkadaşlar Konum Bu Kadar Umarım Beğenirsiniz Ve Herkese YARARIM Olmuştur Umarım Gerekli Güncellemeleri Buradan Tekrar Yapacağım.

Emeğe Saygı Bir Yorumu Çok Görmeyin.

Alıntı Değil Kendi Anlatımımdır.

Teşekkürler.

Güncel. Bir Yorumu Çok Görmeyin.

Güncel Yorumlarınızı Bekliyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri