Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

250 Level Olmuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan weliaht09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben dün server aldım server level sınırı 120 CONFIG'den 120'yi 250 olarak değiştirdim level sınırı hala 120 game99'dan da değiştirdim acil yardım

2. sorunum catacomb'u kesince hemen sürgün mağrasına ışınlıyor ve 1 sandık veriyor 6 sandık vermesi için ne yapabilirim ve ışınlayacağı yeri nasıl ayarlayabilirim

3. sorum serverimde catacomb bölgesi Cepe bölgeleri falan var onlara önceden giriyodu şimdi devam'a tıklıyorum ışınlanıyorsun diyor ışınlanmıyor

4. sorum pet alırken 50 bar istiyor onu nasıl 2000 bar yaparım
ama en önemlisi 250 level sınırı nasıl yaparım lütfen acil yardım!!!

Level Sınırını Bilişiminle İletişime Geçerek Çözebilirsin Yeni Game Dosyası Verirler Veya Senin İçin Putty Den Yeni Kurulum Yaparlar.
Catacomb Boss unun kodunu bul sonra filezilla ya giriş yap sırasıyla usr/game/share/locale/turkey e gir oradan mob_drop_item dosyasını bul tavsiyem notepadd ++ ile açman ctrl+f yaparak Catacomb Boss unun kodunu arattır bulduğunda Sırasıyla
örnek : 9013 1 100 yazar 1. sıra itemin kodudur 2. sıra kaç adet düşeceği 3 . sıra düşme şansıdır Catacomb boss unu bulduğunda sandık kodunu bul ve 1 yazan yere 6 yaz kaydet sonra servere reboot at.

Pet Fiyatı İçinde Navicata Bağlan sırasıyla player - item_proto ya gir ctrl+ f yaparak itemin kodunu yaz arattır bulduğunda sağa doğru kayarak ilerle "gold" seçeneğini bul oraya kaç M e satmak istiyorsan onu yaz.

Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana Tekrar Sorunun Olursa Lütfen Yaz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri