berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Sunucu Henüz Acılmadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sizirli_hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunu Acıldıktan Bir Müddet Sonra 1 Veya 2 Ch Kapanıyor Giriş Yapıldıgında Sunucu Henüz Acılmadı Hatası Alınıyor. Reboot Atılmadıgı Sürece Ch Acılmıyor.Sorun Hakkında Bilgi sahibi Olan Yardımcı Olabilirmi Lütfen.

bu sunucular insanı deli ediyor... server aldığınızdan beri böyle mi yoksa son yaptığınız işlemleri geri almayı deneyin

Aldıgımda files sorunlu idi zaten 1 ch actıgımda sorun yoktu 4-5 ch actıgımda chlere giriliyor fakat sunucu henuz acılmadı iletisi alıyordum.baslat.sh de degişiklikler yapıp oyunu acmayı basardım ama ch ler belli aralıklarla hepsidegil kapanmaya başladı ve sunucu henuz acılmadı iletisini vermeye basladı yine

Aldıgımda files sorunlu idi zaten 1 ch actıgımda sorun yoktu 4-5 ch actıgımda chlere giriliyor fakat sunucu henuz acılmadı iletisi alıyordum.baslat.sh de degişiklikler yapıp oyunu acmayı basardım ama ch ler belli aralıklarla hepsidegil kapanmaya başladı ve sunucu henuz acılmadı iletisini vermeye basladı yine
Allah kolaylık versin elimden bişey gelmedi benimde bilgiler bitti kusura bakmayın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri