Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sovcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunda sağda bulunan tarih ve saat göstergesinin başka bir yere taşınmasını öneriyorum. Pmdir başka bir nedenlerden dolayı bu tarih ve saat gözükmüyor ve işlem yapılmıyor. Başka bir yere taşınırsa bu saat ve tarih daha iyi olacağını düşünüyorum. Ben ve bir çok arkadaş bu tarih ve saatin görünmemesi yüzünden madur olduğuna eminim.

Yerini değiştirirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler.

Öncelikle anlayışınız, bizi düşündüğünüz için teşekkür ederiz. Saat ve tarih yerini değiştirmeye gerek yok video çekerken PM leri kapatırsanız bir sıkıntı olmaz.

Öncelikle anlayışınız, bizi düşündüğünüz için teşekkür ederiz. Saat ve tarih yerini değiştirmeye gerek yok video çekerken PM leri kapatırsanız bir sıkıntı olmaz.

Video çekerken acele ile video çekiliyor. Ben 2 kere ticket attım. 2 kere de bu yüzden işlem görmedi. Bi öneriydi. Siz bilirsiniz. Yaparsanız daha iyi olcağını düşünüyorum.
Eğlenceli forumlar.

Video çekerken acele ile video çekiliyor. Ben 2 kere ticket attım. 2 kere de bu yüzden işlem görmedi. Bi öneriydi. Siz bilirsiniz. Yaparsanız daha iyi olcağını düşünüyorum.
Eğlenceli forumlar.

Öneriniz için teşekkürler ancak şuan ki yeri görsel açıdan da iyi diğer türlü çok açık bir yer de duracak ve oyuncuları rahatsız edecektir.

Tekrardan öneriniz için teşekkür ederim.

Ufak da bir rica öneriler için ;

http://www.turkmmo.com/elym2-genel/2831967-elym2-hakkinda-sorulariniz-ve-onerileriniz.html bu konuyu kullanınız lütfen.

İyi Akşamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri