mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

lEwiLDragoNl 10 - 0 Plendruel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gatz23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 342

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

rm21p1.jpg

Evet Mete Bey Bana Geliyorsun Vs Atalımmı Diyorsun önceden haber vermiyorsun Daha Sonra Ben arenada atmam 1defa attım gördünüz ne oldu vs. zırvalıyorsun ona da he diyoruz senin istediğin koşullarda vs atıyoruz

Sana Defalarca Sordum Ve Her seferinde zevkine vs atacağız dedin bende hazırlıksız geldim Sonra 10-0 Yendin tebrik ettik Gelip Bunu buraya koyacak kadar düştüysen lafım yok sana Saat 23:00 Da Buyur Gel Arenada Evcilsiz Vs Mizi Atalım Bu Sefer Benim İstediğim Koşullarda Setine Ve Bileğine Güveniyorsan Buyur İstediğin Kişiden İstediğin Şey i Alabilirsin

Evet Mete Bey Bana Geliyorsun Vs Atalımmı Diyorsun önceden haber vermiyorsun Daha Sonra Ben arenada atmam 1defa attım gördünüz ne oldu vs. zırvalıyorsun ona da he diyoruz senin istediğin koşullarda vs atıyoruz

Sana Defalarca Sordum Ve Her seferinde zevkine vs atacağız dedin bende hazırlıksız geldim Sonra 10-0 Yendin tebrik ettik Gelip Bunu buraya koyacak kadar düştüysen lafım yok sana Saat 23:00 Da Buyur Gel Arenada Evcilsiz Vs Mizi Atalım Bu Sefer Benim İstediğim Koşullarda Setine Ve Bileğine Güveniyorsan Buyur İstediğin Kişiden İstediğin Şey i Alabilirsin

Arenada dedn zırvaladkmı bkle kardeşim arena dedin hmen peşinden arenada attk onuda yendm ? Bkle videosnu ayrı konu olarak acıp atıcam şmdi onuda izlersin :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri