mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Saçmalık.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PowerFalcoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 272
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar oyunu bıraktım hepinizin bildigi üzere ticketime olaydan 5 gün sonra cevap geldi.
ve ss ler kısa diye işleme alınmıyormuş. böyle bi saçmalık yok o videoların içinde
55 saniyelik videolarda var ama yöneticiler tenezzül edip bakmamışlar bile baştan sagma iş yapıyolar.
haklı herzaman oldugu gibi hakız duruma düştü.
haksız ve suçlularda 5 yıllık emegin üstüne yattı.iyiki oynamıyorum 5 yılımı böyle bir oyuna verdigim için
pişmanım yöneticiler insan yerine koyupta ne ilgilendi nede bişe yaptılar yazıklar olsun.

BRr0a9.png

Videonuz varsa yollayın işlem yapılır dediniz. Yolladık bu seferde videolar kısa kanıtınız yok diyosunuz. Konuşmalarda her şey açık zaten kısa olup olmaması ne alaka 1 saniyelik değil ya video durdurup okuyabilirsiniz konuşmaları. Ayrıca konuşma geçmişini inceleyip bakabilirsiniz neyin ne olduğunu. Hırsızlar hayla oyunda fıldır fıldır dolaşıp küfür ediyo. Neyin ne olduğunu siz bizden çok iyi biliyosunuz aslında da uğraşmak mı zor geliyo nedir anlamadım ki. :ka24:

Son düzenleme:
Alperen o cevabı kafasına göre vermiyor erdem abiye bildiriyor erdem abiden aldığı cevabı size iletiyor 55 sn videodan ne anlayabiliriz ki ? baştan sağma iş yapsaksaydık destek sistemi diye birşey olmazdı herkesın sorununu çözüyoruz çözmeye çalışıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri