Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sarışın, mavi gözlü olsun, boyu 170 üzerinde olsun, zayıf fit olsun, bir'de yanağında beni olsun.
Ön ödemesiz diye bir arayış mı olur? Neyi teminat göstererek sunucuyu almayı düşünüyorsunuz?
Bir ticari forum hesabınız var ise, r10 gibi ancak oradan özel mesaj teyidi ile, sunucu temin edebilirsiniz.
Ön ödemesiz diye bir arayış mı olur? Neyi teminat göstererek sunucuyu almayı düşünüyorsunuz?
Bir ticari forum hesabınız var ise, r10 gibi ancak oradan özel mesaj teyidi ile, sunucu temin edebilirsiniz.
Sarışın, mavi gözlü olsun, boyu 170 üzerinde olsun, zayıf fit olsun, bir'de yanağında beni olsun.
Firma Kaliteniz Olduğu Gibi Ağzınız İyi Laf Yapıyormuş

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...webcom-15tlden-baslayan-fiyatlar-com-amp.html
konumuzu inceleyebilirsin ofisimize gelir cayımızı içersen 18 yaş altı değilsen 29. gunde odemeyi yapabilirsin
(tabi imzalaman gereken birkaç dosya olucak.)
konumuzu inceleyebilirsin ofisimize gelir cayımızı içersen 18 yaş altı değilsen 29. gunde odemeyi yapabilirsin
(tabi imzalaman gereken birkaç dosya olucak.)Sen gene 8 saat beklemssin ben 35 saat oldu hala bekliorum ne telefn ne canli destek ulasabiliorm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)