Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben bayadir oyuna girmedim son zamanlarda girmeye basladim o yuzden bir kac tane daha sorum olacak
Bu kostümleri nerden ve nasil bulucaz satmak istesek piyasa degeri ne kadardir?
Editlerin oyundaki degeri t cinsinde ne kadar?(ornegin turkolar zehir etp ay kilici gibi)
zihinsel skillerini sifirlayip bedensel skillerine gecis yapsak ornegin p olan skiller tekrar p olarak mi geri doner ?
Sinif degistirme kagidini kullanirsak yine ayni sekilde p olan skiller sifirlanmadan yine p olarak mi doner?
Bilmedigimden soruyorum ama bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip demi. O yuzden beni bu konular hakkinda bilgilendirirmisiniz?
Saygilarimla.
Bu kostümleri nerden ve nasil bulucaz satmak istesek piyasa degeri ne kadardir?
Editlerin oyundaki degeri t cinsinde ne kadar?(ornegin turkolar zehir etp ay kilici gibi)
zihinsel skillerini sifirlayip bedensel skillerine gecis yapsak ornegin p olan skiller tekrar p olarak mi geri doner ?
Sinif degistirme kagidini kullanirsak yine ayni sekilde p olan skiller sifirlanmadan yine p olarak mi doner?
Bilmedigimden soruyorum ama bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip demi. O yuzden beni bu konular hakkinda bilgilendirirmisiniz?
Saygilarimla.
Kostumler nesne market balikciliktan elde edilio
sinif deistirme kagidini kullaninca sinif deistikden sonra beceri ustasi kagidi gelio perfect yapabilirsin
hunk serverinde bole editlide boledir sanirim
sinif deistirme kagidini kullaninca sinif deistikden sonra beceri ustasi kagidi gelio perfect yapabilirsin
Kostumler nesne market balikciliktan elde edilio
Teşekkürler arkadaşı bilgilendirdiğin için.
Konu sahibine gelirsek bunları zaten oyuna girip 1 saat vs ayırırsan cevaplarını bulabilirsin.Daha fazla sorun var ise konu altından yaz cevap veririm.
rica ederım arkadasa yardım ettıysem ne mutlu banaTeşekkürler arkadaşı bilgilendirdiğin için.
Konu sahibine gelirsek bunları zaten oyuna girip 1 saat vs ayırırsan cevaplarını bulabilirsin.Daha fazla sorun var ise konu altından yaz cevap veririm.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)