mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Server ile Forumu birleştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hyperaktifx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 608
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar metin2 serverim ile ona kurduğum mybb forumumu nasıl birleştirebilirim acaba ? metin2deki üyelik ile forumada giriş yapılabilir şekile nasıl getirebiliriz acaba ?

Benimde aklımda öyle birşey var ama daha oyunu bile tam açmadım . Server açık oyunda eksiklkleri ayarlıyoruz falan forumuda aradan cıkarayım dedim şimdilik destek sistemi yerine o forumu kullanmak istiyorum.
destek sistemi olarak olarak facbook adresi kulnsanda olur hocam illa forum diyorsan servern siradan bir server degilse forumu oyuna baglama ilerde sorun yasarsn ha yok oylesine bir server +50 60 ada var takimalık server dersen bagla derim

destek sistemi olarak olarak facbook adresi kulnsanda olur hocam illa forum diyorsan servern siradan bir server degilse forumu oyuna baglama ilerde sorun yasarsn ha yok oylesine bir server +50 60 ada var takimalık server dersen bagla derim

Peki teşekkürler. Forumu kaldırayım senn dediğn gibi sorunu olan facebooktan yazsın.

forum ile serveri neden birleştirme gereği duydun ki ??

Adam zaten siteme üye olmuş birde forumada mı ayrı üyelik açsın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri