Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Oyun ile ilgili basliltaki hatayi aliyorum bilgisayarim xp 3kere format attim 2 kere oyunu silip tekrar yukledim guvenlik duvarini kaldirdim hala sorun devam ediyor acill duzeltilmesini istioyrum veya yardim ediniz
1) Metin2.exe yönetici olarak çalıştırın.
2) Varsa Anti virüs yazılımınızı yoksa Windows Güvenlik duvarını kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyin.
3) Oyunun C:\Program Files içerisine kurulu olduğundan emin olun.
4) Mümkünse Sağ alt tarafında kullanılmayan programları oyuna giriş yaparken kapatın.
Probleminiz güvenlik duvarı veya Anti virüs kaynaklıysa metin2client.bin dosyasını Güvenlik duvarından ve anti virüs yazılımından taranmayacaklara ekleyin.
Tüm yazdıklarımı titizlikle ve dikkatlice denerseniz problemi çözüme kavuşturabilirsiniz, Yada Teamviewer ile size yardımcı olabilirim bu problemi bir kaç kere yukarıdaki yazdığım şekilde düzelttik.
Deneyebilirmisiniz
Denedim fakat yine olmuyor neden bilmiyorum baska bi cozum yolu yok mu pack de sikinti olabilir mi guncellemeden dolayi 2 fundur felan giremiyorum 2 3 gundur
Sorun xp'den kaynaklanıyor yeni yayınlanan güncellemelerin çoğu xp ile uyumlu değil.Artık Microsoft bile xp destek vermiyor kullanmayınız sadece bizim oyun için değil yavaş yavaş her program da böyle hatalar alırsınız.
Usta daha mantikli bi cozum olmasi lazim pc win 7 yi kaldirmiyor
vista da iyi deil win8 hic kaldirmaz 1 gb ram var
vista da iyi deil win8 hic kaldirmaz 1 gb ram var- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...