- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar ben travian server acicam yakinda ama farkettimkin bir suru klasik travian pvp var bende kendi serverimda oynamalqr yaparak yeni ozellikler ekledim.
Ekledigim ozellikler
oyuncu engelleme sistemi : ornek bjr oyuncu surekli sizi rahatsiz ediyor veya kufur falan ediyirsa bu ozellikle onu engelleyebilirsinz engellediginiz oyuncu onun engelini acana kadar size mesaj atamaz.
piyango sistemi oyuncular 25 altin vererek 1 tane bilet alir ber alinan bilet icin toplam piyango odulu 10 altin artar 15 kisi bilet alirsa toplam odul 150 altin olur 2 gun sonra sansli bir bilet sahibine bu odul verilir.odulun verilecegi kisi rastgele secilmektedir.
odul sistemi : 25 altin karsiliginda carkifelekte yer alan 1 tane hediye hesabjniza yatar gold uyelik gibi.
Kupon sistemi : kupon listesi bolumu yaptim oyun icinde admin kupon yaptiginda o listede gozukur oyuncular o kuponu kullandigindq hesqbina kuponda kac altin varsa o kqdar altin yatar.her kupon sadece 1 kez kullanilabilir.
Altin cekilis sistemi : gunde bir kere 5-75 altin arasi altin vermektedir
Suan bu ozellikleri ekledim aklima baska bjr sey gelmedi
Tabi en bombasi tum oyunu otomatik yapmayi dusunuyorum soyle anlatayim. Oyun bittikten 24 saat sonra otomatik olarak oyun yeniden baslatilacak. Otomatik kupon dagitma sistemi gibi v.s bu ozelligi eklersem servera bakmama bile gerek kalmaz
oyun bitince otomatik yeniler zaten.
Sizce daha neler eklemeliyim ?
Ekledigim ozellikler
oyuncu engelleme sistemi : ornek bjr oyuncu surekli sizi rahatsiz ediyor veya kufur falan ediyirsa bu ozellikle onu engelleyebilirsinz engellediginiz oyuncu onun engelini acana kadar size mesaj atamaz.
piyango sistemi oyuncular 25 altin vererek 1 tane bilet alir ber alinan bilet icin toplam piyango odulu 10 altin artar 15 kisi bilet alirsa toplam odul 150 altin olur 2 gun sonra sansli bir bilet sahibine bu odul verilir.odulun verilecegi kisi rastgele secilmektedir.
odul sistemi : 25 altin karsiliginda carkifelekte yer alan 1 tane hediye hesabjniza yatar gold uyelik gibi.
Kupon sistemi : kupon listesi bolumu yaptim oyun icinde admin kupon yaptiginda o listede gozukur oyuncular o kuponu kullandigindq hesqbina kuponda kac altin varsa o kqdar altin yatar.her kupon sadece 1 kez kullanilabilir.
Altin cekilis sistemi : gunde bir kere 5-75 altin arasi altin vermektedir
Suan bu ozellikleri ekledim aklima baska bjr sey gelmedi
Tabi en bombasi tum oyunu otomatik yapmayi dusunuyorum soyle anlatayim. Oyun bittikten 24 saat sonra otomatik olarak oyun yeniden baslatilacak. Otomatik kupon dagitma sistemi gibi v.s bu ozelligi eklersem servera bakmama bile gerek kalmaz
oyun bitince otomatik yeniler zaten.Sizce daha neler eklemeliyim ?
Son düzenleme:
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Guncel fikirlerinizi bekliyorum.
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Guncel fortograf eklenmistir
- Konular
- 60
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Guncel fortograf eklenmistir
Çok başarılı bir sistem.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)