- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
beyler yeni bi hile ile karşınızdayım...
şimdi bir adam buluyoruz kendimiz 20-25 arası. bu adamlarda en az 100-150k civarı oluyo denedim biliyorum.Diceksinizki bak sana bi para hilesi öğretçem.sonra oraya bütün paranızı yazcaksınız.1 Yang hilesni bilirsiniz. sonra parayı 1Yanga çevirceksiniz. aa nasıl yaptın diyolar. gel öreteyim diceksiniz. sonra ticarete 999999999 yazdırcaksınız. ardından adama diceksiniz ki : mausun sağ tuşuna 1' e ve kabule bas aynı anda bas (tabi bu arada eliniz kabul de olcak) adam öle yaptığı an kabul deyin. olmuyo olmuyo demeyin bu bir program falan deiğil sadece benim yaptığım bi yöntem ben bu yolla 10dk da 1m yaptım 10 kişi buldum tmm işte anlamadığınız kısım olursa sorabilrsiniz beğenen olursa + REP wersin bide :m08:
şimdi bir adam buluyoruz kendimiz 20-25 arası. bu adamlarda en az 100-150k civarı oluyo denedim biliyorum.Diceksinizki bak sana bi para hilesi öğretçem.sonra oraya bütün paranızı yazcaksınız.1 Yang hilesni bilirsiniz. sonra parayı 1Yanga çevirceksiniz. aa nasıl yaptın diyolar. gel öreteyim diceksiniz. sonra ticarete 999999999 yazdırcaksınız. ardından adama diceksiniz ki : mausun sağ tuşuna 1' e ve kabule bas aynı anda bas (tabi bu arada eliniz kabul de olcak) adam öle yaptığı an kabul deyin. olmuyo olmuyo demeyin bu bir program falan deiğil sadece benim yaptığım bi yöntem ben bu yolla 10dk da 1m yaptım 10 kişi buldum tmm işte anlamadığınız kısım olursa sorabilrsiniz beğenen olursa + REP wersin bide :m08:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hiçbiyerini anlamadım :d
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hiç bişi anlamadım deaaa
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)