Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ploutos & ReaLLyLove Lonca Savaşı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lAnewHoPe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

O zaman neymiş ? HERKES HADDİNİ BİLECEK !!. Ploutos <3 Tebrikler :ka19:

Hayırdır aslan parçası sıkıntımı var neden 10-10 sura vssine gelemiyorsunuz hadi bunu geçtim olabilir savaşa ben giremedim savunmalarım eksikti o yüzden izlemek zorunda kaldım ve savaşta bizde 1-2 adam vardı masus bile bile yattılar peki buna ne diceksin? +12 kişi fazlaydınız adaletli bi savaş olmuş gibi tavırlarınız varya kahkaha attırıyor insana çoçuk seni..
Hayırdır aslan parçası sıkıntımı var neden 10-10 sura vssine gelemiyorsunuz hadi bunu geçtim olabilir savaşa ben giremedim savunmalarım eksikti o yüzden izlemek zorunda kaldım ve savaşta bizde 1-2 adam vardı masus bile bile yattılar peki buna ne diceksin? +12 kişi fazlaydınız adaletli bi savaş olmuş gibi tavırlarınız varya kahkaha attırıyor insana çoçuk seni..
10-10 Vs dediğimizde Rusyaya gitcez mi bişi demişler tam anlamadım :D Ama 3-3 in her zaman hazırız :D Savaşta güzeldi bu arada Kime çözme attıgımı gormesemde :S Tebrikler
Tartışmaya çevirmeye hiç gerek yok bu savaşta oyuncu sayısıyla ilgili bir şey konuşulmadı. Eğer siz bizden fazla olsaydınız o zaman böyle konuşmazdınız buna da eminim. Güzel savaştı tebrikler.
Arkadaşlarına da soyledik 10-10 lonca sura vs Veya 3-3 4-4 yapabiliriz diye sizden cevap bekliyoruz Tam tarih ve saat olmak üzere Loncadan savasından sonra SayKoP la 1-1 atıcaktım fakat Bysura meşgul işi var diyince oda gitti Kesin tarih belirleyip Eşit Şartlarda Eşit sayılarda Duello yapmak isteriz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri