HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Elinize Sağlık Arkadaşlar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
O zaman neymiş ? HERKES HADDİNİ BİLECEK !!. Ploutos <3 Tebrikler :ka19:
Hayırdır aslan parçası sıkıntımı var neden 10-10 sura vssine gelemiyorsunuz hadi bunu geçtim olabilir savaşa ben giremedim savunmalarım eksikti o yüzden izlemek zorunda kaldım ve savaşta bizde 1-2 adam vardı masus bile bile yattılar peki buna ne diceksin? +12 kişi fazlaydınız adaletli bi savaş olmuş gibi tavırlarınız varya kahkaha attırıyor insana çoçuk seni..
10-10 Vs dediğimizde Rusyaya gitcez mi bişi demişler tam anlamadımHayırdır aslan parçası sıkıntımı var neden 10-10 sura vssine gelemiyorsunuz hadi bunu geçtim olabilir savaşa ben giremedim savunmalarım eksikti o yüzden izlemek zorunda kaldım ve savaşta bizde 1-2 adam vardı masus bile bile yattılar peki buna ne diceksin? +12 kişi fazlaydınız adaletli bi savaş olmuş gibi tavırlarınız varya kahkaha attırıyor insana çoçuk seni..Ama 3-3 in her zaman hazırız
Savaşta güzeldi bu arada Kime çözme attıgımı gormesemde :S Tebrikler
Arkadaşlarına da soyledik 10-10 lonca sura vs Veya 3-3 4-4 yapabiliriz diye sizden cevap bekliyoruz Tam tarih ve saat olmak üzere Loncadan savasından sonra SayKoP la 1-1 atıcaktım fakat Bysura meşgul işi var diyince oda gitti Kesin tarih belirleyip Eşit Şartlarda Eşit sayılarda Duello yapmak isterizTartışmaya çevirmeye hiç gerek yok bu savaşta oyuncu sayısıyla ilgili bir şey konuşulmadı. Eğer siz bizden fazla olsaydınız o zaman böyle konuşmazdınız buna da eminim. Güzel savaştı tebrikler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)