OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Emek files damage sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan engin38953
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 602

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar lutfen elinizde saglam damage varmi emek filesinizzde benimkinde sura sorunluymus lutfen yardimci olun :(

anladığıma göre .sql dosyası istiyorsunuz tam adını verirseniz sizin için hemen uploadlıyabilirim

Sql idi evet sanirsam. Ama hangisi bilmiyorum. Teldeyim birde. Abi saglam varmi elinizde sorunsuzz damageli sql emin iseniz uploadlayalim. Yoksa gece gece sizi yormayim. Lutfen elinizdekinden supheli iseniz saglam bulabilirmisiniz . Ama sglam ise elinizdeki onu uploadlayabilorsiniz. Cok minnettar kalirim

Sql idi evet sanirsam. Ama hangisi bilmiyorum. Teldeyim birde. Abi saglam varmi elinizde sorunsuzz damageli sql emin iseniz uploadlayalim. Yoksa gece gece sizi yormayim. Lutfen elinizdekinden supheli iseniz saglam bulabilirmisiniz . Ama sglam ise elinizdeki onu uploadlayabilorsiniz. Cok minnettar kalirim

kendi serverimdekini uploadlarım ama hangi sql olduğunu bende anlamadım, isim lazım ama skill_proto.sql olduğunu tahmin edip onu uploadlıyorum..
http://www.dosya.tc/server37/xmJQik/skill_proto.rar.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri