Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Sıcak Ayaz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ModenaS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 229

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sıcak Ayaz Serkan Özel – Kitap Özeti

Türk edebiyat dünyasında Sıcak Ayaz tarzında kısa yazılardan oluşan aşk ve duygu yüklü kitapların yeri git gide artıyor. Serkan Özel’in Sıcak Ayaz romanı da bu türler arasında en beğenilen kitaplardan bir tanesi ve gerçekten okumaya değer bir kitap.

Yaklaşık 200 sayfadan oluşan kitapta sitem dolu, duygu yüklü birçok kısa yazı mevcut. Hepsi de birbirinden güzel diyebiliriz. Hepsinde çok farklı sevgiliye karşı çok farklı duyguları bulmak ve hissetmek mümkün.

Kitabın güzel yanlarından biri de aralarda birbirinden güzel sözlerinde bulunması. Okuyan sevgililerin birbirleri ile paylaşabilecekleri mükemmel sözler bunlar. Fakat en iyi sözleri tek tek paylaşmaktansa kitabı paylaşmak daha iyi olur.

Örnek olarak Bir Adım Kadar Dünya Var Aramında gerçekten mükemmel.

“Kalbini kırıyor diye üzülme belki de hak etmediği yerden çıkmaya çalışıyordur” gibi bir söz okuduktan sonra etkilenmemek mümkün değil. Böyle bir kitabı okuduktan sonra paylaşmamak ise imkansız gibi bir şey.
Arka Kapak
Ben sana ölümün kıyısında yaşama tutunmuş bir hayattan geliyorum.Sonbahar yağmurunda sensiz ıslanacaksam, kahvemin yanında kahvesini yudumlayan sen olmayacaksan, kabustan korkarak uyandığımda sana sarılamayacaksam, beraber hayal kurup birlikte yaşayamayacaksam, beni sevdiğini söylemenin ne anlamı var ki? Madem bunları seninle yapamayacağım, daha fazla varlığına alıştırmadan git. Hiç olmazsa acıların tat versin bana. Nasıl olsa ben sevmekten vazgeçmeyeceğim. Bir gün olur da bunları benimle yaşamak istersen, ölüme terk ettiğin yerdeyim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri