Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

HİÇ bİr yonetİcİ yardimci olmuyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metin2cilo35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 391
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

YALNISIKLA ELY2 YE CEKTIGIM KRISTAL VE ELY2 GIRIS YAPAMAYAN 3 İD SIKILDIM ARTIK OYUN OYNAMAK ISTIYORUM YETKILI BIRISI BAKAMAZMI? TICKETLARA CEVAP YOK DOGRU DUZGUN ELY2 CEKTIGIM 100 KRISTAL BOSUNA GITTI CUNKI BEN ONU PIDGE SERVERI ZANNETTIM YARDIM BEKLIYORUM ACILEN KRISTAL AKTARIMI OLMUCAKMI? ELY2 DEKI 3 ID YEDE GIRIS YAPILAMIYOR KI BEN ORDA OYNAMIYORUM SITEDEN GIRISI VAR OYUNDAN YOK

YARDIM BEKLIYORUM

@Shorty; @erdemaa; @DN Angel;

YALNISIKLA ELY2 YE CEKTIGIM KRISTAL VE ELY2 GIRIS YAPAMAYAN 3 İD SIKILDIM ARTIK OYUN OYNAMAK ISTIYORUM YETKILI BIRISI BAKAMAZMI? TICKETLARA CEVAP YOK DOGRU DUZGUN ELY2 CEKTIGIM 100 KRISTAL BOSUNA GITTI CUNKI BEN ONU PIDGE SERVERI ZANNETTIM YARDIM BEKLIYORUM ACILEN KRISTAL AKTARIMI OLMUCAKMI? ELY2 DEKI 3 ID YEDE GIRIS YAPILAMIYOR KI BEN ORDA OYNAMIYORUM SITEDEN GIRISI VAR OYUNDAN YOK

YARDIM BEKLIYORUM

@Shorty; @erdemaa; @DN Angel;

Kullanıcı adınızın sonuna xsh2 ekleyerek giriş yapmayı deneyiniz

@metin2cilo35;

@admin; Size http://www.turkmmo.com/elym2-genel/3186141-bu-nasil-destek-sistemi-nasil-adelet.html#post17831366 konuda gerekli cevabı zaten verdi bana gönderdiğiniz ticket benim tarafımdan @DN Angel; e onun tarafından da üst yetkililere bildirildi. Yılbaşı dolayısıyla bir çok talep işleme alınmadı. Sadece benim yaklaşık 20-30 işleme alınıcak bildirimim var bu konuda sizde diğerleri gibi anlayışlı olmalısınız. Sizinle ilgilenilmeyecek denilmiyor sadece beklemeniz isteniliyor, lütfen daha fazla konu açarak veya mesaj atarak sorumluları oyalamayın. Size en yakın zamanda geri dönüş yapılıcaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri