Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Quest Editliyemiyorm Ve Ekleyemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MusaisA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 768

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar filezilla üzerinden questleri açıp değişiklik yaptığımda etkili olmuyor Oyuna yansımıyor. Yeni questte ekleyemiyorum sıkıntıyı çözebilecek varmı?

/usr/game/share/locale/turkey/quest dizininde sonu quest veya lua ile biten dosyaları değiştirdiğinde
Puttyden
cd /usr/game/share/locale/turkey/quest [ENTER]
./qc questismi şeklinde questi okutman gerekiyor, aksi halde işlemez.
./qc depo.lua
./qc bankasistem.quest gibi

/usr/game/share/locale/turkey/quest/object klasöründe
sonu arg start script vs.. şeklinde biten dosyaları değiştirdiğinde
oyunda GM charınla /reload q yapman gerekiyor etkin olmaları için.

qivebasicweapon mesela bununni npc ile ilişkisi yoktur bunu editlediğimde oyuna yansımıyor en basitinden oyuna zaten ekli olan bi questi değiştirdiğimde yine etki etmiyor. Çözelim su işi ya :)

Senin ayarlama yapmaya çalıştığın dosya başlangıç için bilgi item vb şeyleri vermeye yarayan dosya fakat sen onu çok yanlış yerde arıyorsun :)

Senin ayar yapman gereken give_basic_weapon..

/usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget/login

Bu dizinde sen ise şuradaki ile uğraşıyorsun.

/usr/game/share/locale/turkey/quest

Dediğim dizindeki dosyayı masa üstüne al yedeğini de al tabiki düzenle ayarla sonra /object/notarget/login bölümün deki give_basic'i sil ayarladığını oraya at dosya izinlerini 777 yap oyuna reboot at yeni bir karakter aç gir bak yaptığın değişiklikler işlemiş olacak başkada hiç bir şey okutmana gerek yok :cool:

Senin ayarlama yapmaya çalıştığın dosya başlangıç için bilgi item vb şeyleri vermeye yarayan dosya fakat sen onu çok yanlış yerde arıyorsun :)

Senin ayar yapman gereken give_basic_weapon..

/usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget/login

Bu dizinde sen ise şuradaki ile uğraşıyorsun.

/usr/game/share/locale/turkey/quest

Dediğim dizindeki dosyayı masa üstüne al yedeğini de al tabiki düzenle ayarla sonra /object/notarget/login bölümün deki give_basic'i sil ayarladığını oraya at dosya izinlerini 777 yap oyuna reboot at yeni bir karakter aç gir bak yaptığın değişiklikler işlemiş olacak başkada hiç bir şey okutmana gerek yok :cool:

Tamamdır kardesim aynen dediğin gibi yapıyordum çok teşekkürler :) Peki ayarlamaya çalıştıgım oyunun questleri var onuda editleyince oyuna etki etmiyor acaba onlarıdamı yanlıs yerden editliyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri