Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Başarılı Başarısız Sistem.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krosla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Cok Zamandır Aradıgım Ve Bulamadıgım Birşeyi Paylaşmaınızı Yada Yapmaınızı İstiyorum.
Milasmt2 de Ve Şuanda Satışı Oldugu Metin2-Free Filesindeki + Basınca Başarılı Başarısız Efekti , Düello Efekti Ve Mor İksir ve Yaşil İksir İçtigmizde Efekt Cıkmasını İstiyorum Forumda Paylaşın Yada Filesime Yapın. Çok Lazım.
İyi Forumlar.

Merhaba Cok Zamandır Aradıgım Ve Bulamadıgım Birşeyi Paylaşmaınızı Yada Yapmaınızı İstiyorum.
Milasmt2 de Ve Şuanda Satışı Oldugu Metin2-Free Filesindeki + Basınca Başarılı Başarısız Efekti , Düello Efekti Ve Mor İksir ve Yaşil İksir İçtigmizde Efekt Cıkmasını İstiyorum Forumda Paylaşın Yada Filesime Yapın. Çok Lazım.
İyi Forumlar.

Bu filesle alakalı değildir, pack ile alakalıdır. Bu v.b gibi efektlerin packlerini Metin2 PvP Client - Pack Paylaşımları bölümünden bulabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Game Dosyasındanda Yapılabilir , Python + LUA İlede Yapılabilir .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri