Test5410 1
Test5410
R 1
Roksam
Hikaye Ekle

Metin2 Source Chat Paketi Eklemek .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALLWIP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Bu Konunun Yararlı Olacağını Düşünerekten Paylaşıyorum .

Bu Konu Altından Sürekli Güncellenecektir .

Fonksiyonlar ;

CHAT Paketi Eklemek ( Locale_string )

Chat Paketleri Oyunda Yapılan Her Hangi Bir İşlemin NOTICE , INFO , SHOUT , GUILD , PARTY Olarak Gözükmesini Sağlar . İteme Taş Eklediğinizde Aşağıda Çıkan Başarıyla Eklendi Yazısı Bir CHAT Paketidir .

Nasıl Ekleyebiliriz ?

Genellikle Döngünün İçerisine Konularak Yapılır Yeni Bir Döngü Oluşturulmasına Gerek Yoktur Döngü Bloğunda Yapılan İşlemler Vardır.
Örneğin ;
C++:
 ITEM_MANAGER::instance().RemoveItem(item);

Bu İşlem İtemin Silinmesini Sağlar . Bunun Altına Şu Şekilde Ekleyebilirsiniz ;

C++:
ChatPacket(CHAT_TYPE_YAZITIPI, LC_TEXT("LOCALESTRINGE YAZILACAK"));

Olarak Eklenebilir . Peki Yazı Tipleri Nasıl Ayarlanır Veya Locale Stringe Nasıl Eklenir ?

Yukarıda YazıTipi Olarak Göreceksiniz Aşağıdakilerden Biri İle Değiştirebilirsiniz .

INFO ; Bilgi Yazılarıdır Açık Kırmızı Renktelerdir .

NOTICE ; Duyuru Yazılarıdır Sarı Renktedirler .

SHOUT ; Bağırma Yazısıdır Yeşil Renktedirler .

GUILD ; Lonca Yazısıdır Sarı Renktedirler .

PARTY ; Grub Yazısıdır Mavi Renktedirler .

Peki Locale Stringe Bunu Nasıl Ekleriz ?

Locale_string En Aşağısına İnerek Yukarıda Belirttiğim Locale_String'de GOZUKECEK Yazı Yazan Yere Ne Yazdıysanız

Locale_String.txt'ye ( usr/game/share/locale/turkey )
Kod:
" GAMEYE YAZILAN YAZI ";

"Oyunda Gözükeceği";

Şekilde Bitiriyorsunuz .

Yorumlara Eski Hesabın Bu Diyenler Herkez Biliyor Kim Olduğumu Belirtmenize Gerek Yok . Eleştiriye Açık Değilim Emek Verdim Sizler İçin GUILD Ve SHOUT Denenmemiştir PARTY Ve Diğerleri Denenmiştir .

Yapamayanlar Konu Altından Yazabilir Yardımcı Olurum .

Video'lu Anlatım Eklenecektir .​

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Paylaşım için teşekkürler. Ömer bu tür paylaşımları şu 40k filesi paylaştıktan sonra source'si ile beraberinde paylaşsan daha faydalı olmaz mı, böyle baştan savma işler yapıyorsunuz yaptın bir iyilik bari tam yapın olur mu kardeşim.
Kendi sourceni derlemen daha mantıklı nasıl güvenebilirsiniz tanıdığınıza bile güvenmeyin istediği her açığı koyabilir. Bilmiyorsanız girmeyin sizde bu işlere baştan savma ne alaka anlıyamadım paylaşmak istemiyorsa paylaşmaz.
Paylaşım için teşekkürler. Ömer bu tür paylaşımları şu 40k filesi paylaştıktan sonra source'si ile beraberinde paylaşsan daha faydalı olmaz mı, böyle baştan savma işler yapıyorsunuz yaptın bir iyilik bari tam yapın olur mu kardeşim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri