HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba ,
[SUB]Python & Lua Dillerinden Metin2 üzerinde profesyonel şekilde anlamaktayım ve turkmmodaki çoğu konuların basit olduğunu düşünüyorum ve ufak sistemlerimi paylaşacağım açık arttırma güvenli bilgisayar ve python php ilişkilendirmesi anlatabilirim python & lua şeklinde ilk seviyesinden örnek olarak alt yapıları verebilirim sistemleri isteyen geliştirir isteyen kullanabilir.
Saygılar, TURKMMO.
[/SUB]
Adınız: -
Yaşınız: 17
Nereli olduğunuz: İstanbul
Forumu nereden bulduğunuz: MMO Forumlarında Gezmekteyim. Ve bayadır bilmekteyim bu forumu üye olmamıştım. gelişiyor ondan dolayı katılmak istedim TURKMMO'ya
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Hoş ve güzel.
Yaşınız: 17
Nereli olduğunuz: İstanbul
Forumu nereden bulduğunuz: MMO Forumlarında Gezmekteyim. Ve bayadır bilmekteyim bu forumu üye olmamıştım. gelişiyor ondan dolayı katılmak istedim TURKMMO'ya
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Hoş ve güzel.
[SUB]Python & Lua Dillerinden Metin2 üzerinde profesyonel şekilde anlamaktayım ve turkmmodaki çoğu konuların basit olduğunu düşünüyorum ve ufak sistemlerimi paylaşacağım açık arttırma güvenli bilgisayar ve python php ilişkilendirmesi anlatabilirim python & lua şeklinde ilk seviyesinden örnek olarak alt yapıları verebilirim sistemleri isteyen geliştirir isteyen kullanabilir.
Saygılar, TURKMMO.
[/SUB]
Son düzenleme:
Profesyonel metin2 bilgisine sahip olmussunuz tebrik ediyorum ve takipimdesiniz projelerinizi bekliyorum hocam
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)