HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
http://www.turkmmo.com/ely-metin21/3184864-fames'ten-itiraflar.html
Bu konuda atip tutmussunuz ama @Shorty; araştirsin bakalim benim o ss ile alakam var mi her koyun kendi bacağindan asilir burak efendi fark ettiysen yine yaptiğin hırsızlığı inkar etmemişsin.
Sana gelince çağlar efendi
''Hüseyin kanka benim faceye biri girip şifreyi değişiyor'' diye tutusmustun ben istediğim için giriyon o faceye söylediğin yalanlarin hepsini gördüm gamzeyle çıkıpta diğer asildiğin kişilere 6 aydir kimseyle konusmuyorum demen
Türkayla konustuklarinin resmini çekip millete atmalarini yok beni adminler çağiriyor demelerini hepsini gördüm burda boşuna iyi çocuk rollerine kaptirma kendini.
@erdemaa; sende böyle basit konularla ilgileniyon eyvallah birde son yorumunda ünlem koymussun kimi korkutuyon orda anlamadim ama basit bi ot sorunu ile bile ilgilenmiyorsun.
Çekemediğiniz de burdan belli burak koray çağlar ve erco. Yarasi olan gocunur diye boşuna dememişler zamanin da hepinizi yalvarttim ya ondan bunlar eminim
Bu konuda atip tutmussunuz ama @Shorty; araştirsin bakalim benim o ss ile alakam var mi her koyun kendi bacağindan asilir burak efendi fark ettiysen yine yaptiğin hırsızlığı inkar etmemişsin.
''Hüseyin kanka benim faceye biri girip şifreyi değişiyor'' diye tutusmustun ben istediğim için giriyon o faceye söylediğin yalanlarin hepsini gördüm gamzeyle çıkıpta diğer asildiğin kişilere 6 aydir kimseyle konusmuyorum demen
Türkayla konustuklarinin resmini çekip millete atmalarini yok beni adminler çağiriyor demelerini hepsini gördüm burda boşuna iyi çocuk rollerine kaptirma kendini.
@erdemaa; sende böyle basit konularla ilgileniyon eyvallah birde son yorumunda ünlem koymussun kimi korkutuyon orda anlamadim ama basit bi ot sorunu ile bile ilgilenmiyorsun.
Çekemediğiniz de burdan belli burak koray çağlar ve erco. Yarasi olan gocunur diye boşuna dememişler zamanin da hepinizi yalvarttim ya ondan bunlar eminim

Moderatör tarafında düzenlendi:
http://www.turkmmo.com/ely-metin21/3184864-fames'ten-itiraflar.html
Çekemediğiniz de burdan belli burak koray çağlar ve erco. Yarasi olan gocunur diye boşuna dememişler zamanin da hepinizi yalvarttim ya ondan bunlar eminim![]()
Gerçekten anlam veremiyorum sana sen kim benim face girmek kim sen facemi gireceksin ve hiç bişi yapmadan çıkıcaksın asıl kişiliğinide belli ediyosun zaten hala hadi girde bişeyler yaz benim adıma telefonuma gelen koduda bliyosundur zaten sen şu oyunda bi faceme girme yalanını demediğin kalmıştı
Oyundaki hesaplarımıda ele geçirirsin yani sen şmdi
@erdemaa;
Son düzenleme:
Gerçekten anlam veremiyorum sana sen kim benim face girmek kim sen facemi gireceksin ve hiç bişi yapmadan çıkıcaksın asıö kişiliğinide belli ediyosun zaten hala hadi girde bişeyler yaz benim adıma zaten gerekli cevanbı @erdemaa; vermiş
erdemin bana bi cevap verdiği yok konuyu açan bile ben değilim babanin facesinden mesaj atiyodun sen kimsin diye bu kadar mi karaktersizsin de yalan konuşuyorsun caglar_ozgen@hotmail.com du msn adresin cengize kendin atmişsin konusma resimlerini yok beni ofise çağiriyolar falan filan ee ne oldu lafa gelince dürüsttün hani şimdi neden yalan konuşuyorsun ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...