HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba forum üyeleri ve ely oyuncuları.
Mmomt2 maceram 2011-2012 zamanında başlamıştı iyi zamanlar geçirmiştim. MaviAzrail o dönemde sadece onunla iletişim halinde idim nick olarak kendisini belki tanırsınız belki tanımazsınız az kişi hatırlar diye düşünüyorum. Tekrar başlama kararı aldım. Oyuna 3 yıldır hiç girmedim ve piyasa, event, drop ve kasma oranları ne oldu pek takip etmedim.
Bana oyun içi rehber olacak arkadaşlar arıyorum sunucu fark etmez birde güzel bir lonca
Mmomt2 maceram 2011-2012 zamanında başlamıştı iyi zamanlar geçirmiştim. MaviAzrail o dönemde sadece onunla iletişim halinde idim nick olarak kendisini belki tanırsınız belki tanımazsınız az kişi hatırlar diye düşünüyorum. Tekrar başlama kararı aldım. Oyuna 3 yıldır hiç girmedim ve piyasa, event, drop ve kasma oranları ne oldu pek takip etmedim.
Bana oyun içi rehber olacak arkadaşlar arıyorum sunucu fark etmez birde güzel bir lonca

âOyundan haberi olmayan destek görevlisi hoş geldin![]()
oyundan haberim yok derken oyun içi kast ettim, gelişmelerden haberim var.Keith Sunucusuna Yolun Düşerse lPARKER'e Pm At Kardesm MaviAzrail'i Bılırım Benım Can Dostumdur Kendısı O Zamanlar Onun Loncasına Gırmek İçin Can Atardık Guzel Gunlerdı
Bır Venuslu Olarak Yardımcı Olmak Şerefdir Kardesm Belki Tanırsın Belkı Tanımassın Ben MATADOR-RiaDoN Adlı Çarların Sahıbıydım . herneyse Pm Ni Bekleyecegım...
S
Bır Venuslu Olarak Yardımcı Olmak Şerefdir Kardesm Belki Tanırsın Belkı Tanımassın Ben MATADOR-RiaDoN Adlı Çarların Sahıbıydım . herneyse Pm Ni Bekleyecegım...S
âOyundan haberi olmayan destek görevlisi hoş geldin![]()
:m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)