HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BUGUN GUNDUZ OYUNDAYKEN SARI 2 DE 10 DK ONCE YENİ ALDIGIM CAN ILE SAVASIYORDUM Reoder ısımlı akradastan 49 ort 5-5 çan almıstım sarı 2 de savasırken ısınlanma yuzune mavı1 e basıp ısınlandım ancak ısınlandıgımda mavı 1 e geldıgımde sılahım kayboldu gereklı tıcketıda attım ancak bu konuya en kısa surece onemle bana donulurse cok sevınırım 200t nakıt ve 20 becerı 5-5 anka yayı vererek aldıgım sılah 10 dk sonra sarı2 ye gıttım sarı 2 de savasırken mavı1 e ısınlandıgım sırada sılahım mavı1de elımde yoktu kayboldu .
BUGUN GUNDUZ OYUNDAYKEN SARI 2 DE 10 DK ONCE YENİ ALDIGIM CAN ILE SAVASIYORDUM Reoder ısımlı akradastan 49 ort 5-5 çan almıstım sarı 2 de savasırken ısınlanma yuzune mavı1 e basıp ısınlandım ancak ısınlandıgımda mavı 1 e geldıgımde sılahım kayboldu gereklı tıcketıda attım ancak bu konuya en kısa surece onemle bana donulurse cok sevınırım 200t nakıt ve 20 becerı 5-5 anka yayı vererek aldıgım sılah 10 dk sonra sarı2 ye gıttım sarı 2 de savasırken mavı1 e ısınlandıgım sırada sılahım mavı1de elımde yoktu kayboldu .
aynı sorun
http://www.turkmmo.com/elym2-bug-ve...envanterden-editim-yok-oldu.html#post17822589
da da yaşanmış
@Shorty; @erdemaa; @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum üzerinden talebinizi kayda ( Bildirime ) alamıyoruz. Talep halinde
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ticket atarsanız daha yararlı olur. Hangi saatte, hangi tarihte, hangi map'a ışınlanırken kordinat ve ticaret durumu envater durumu vesaire açıklamalı bir şekilde talep oluştur inceliyelim bu konuda daha öncede şikayet alındı. Bizde gerekli yetkili mercilere durumu tam izah edebilelim.Gerekli ticketi tarih saat ve nerdne nereye isinlanma bilgisini ticket olarak attim cunku ucuz bir itemde degil kaybolan itemim 24 saati gecti ancak daha bir cevap gelmedi moderatÖr bey cevap bekliyorum .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...