Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NetMarLis.Com'u Nasıl Bilirsiniz. ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NetMarLis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İkiside yok bizde. Sen kimin yan nickiysen asıl nickinle gel :)

ciddi soruyorum varmı yokmu diye asıl nickim bu :) sadece bi arkadaşım vergi levhası ve ys belgesi olmayan yerden alma dedi sorayım dedim :) ayrıca yan nick olsam ne fark edecek :)

Uzun bir aradan sonra açtığımız konuda güncellemeler yaparak konuyu tekrar aktif etmek istedim. Bize bu konuda destek verirseniz sevinirim :)

Uzun bir aradan sonra açtığımız konuda güncellemeler yaparak konuyu tekrar aktif etmek istedim. Bize bu konuda destek verirseniz sevinirim :)

1 Aylık sizin firmanızla calısmıstım işinizde çok basarılısınız.Başarılarınızın devamını dilerim.

Allah izin verirse bu gün ödemeyi yapıp sunucumu alcam. Bu yüzden pek detaylı bilgi sahibi değilim. ilk aşamada şunu söyleyebilirim sunucularını falan pek bilmiyorum ama şunu gözlemledim adamlar dürüst, Dürüstlüktende daha güzel erdem varmıdır?. Bu kadar canayakin insan olmamama rağmen nedense ısındım adamlara durup dururken. Sunucumu aldıktan sonrada izlenimlerimi burdan paylaşacağım. Tüm forum halkına iyi günler dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri