- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 112
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar ,
NetMarLiS olarak bir çok sistemde değişiklikler yaptık. Son 3 haftada bir çok güncelleme getirildi. Fileslerin alt yapılı değiştirilerek 40 k fileslere geçişler sağladık. 3 hafta gibi bir sürede yeni filesleri stabilleştirmek hiç kolay olmadı. Yeni güncellemeler yeni sistemler çıkarmak amacıyla destek sistemindeki yavaşlamalarında farkındayız. Bu durumdan pek hoşnut olmadığınızı ve bizimde hoşnut olmadığımızı bilmenizi isteriz. Ama hak vermek gerekirse referans olarak 3 5 referansa sahip değiliz açılan destek talepleri ve yapılan yeni güncellemelere yetişmek oldukça zor. Nihayetinde fileslerimiz tamamen stabilleşti. %90 sorunsuz garantisi verebileceğimiz oyun keyfini sizlere sunmaya devam edeceğiz. Bugün itibariyle aldığımız kararı sunmak istedim. Çalışma saatlerimizin belirsizliği bizleri bir çok olumsuz yönde etkiliyordu. Yeni çalışma saatlerimiz 09:00 ila 21:00 olarak ayarlandı. Bu saatler içerisinde destek alabileceğinizi belirtmek isterim. Pazartesi günleri en sakin geçen gün olduğu için pazartesi günleri mesaimiz 13:00 ila 21:00 arasında devam edecek. Ve bu belirtilen zaman aralıkları dışında destek verilmeyecektir. Önemli sorunlar olabilir ihtimali ile sistemde bir arkadaşımız her zaman bulunacak. Sadece önemli destek taleplerine geri dönüşler yapılacak. Bununla beraberinde oyun için edit desteği tamamen kaldırıldı. Daha hızlı ve kesin çözüm için www.netmarliswiki.com açıldı. Bu blog sitemizde videolu anlatımlar yaparak sorunlarınıza hızlı çözümler sağlayacağız. Olası durumlarda yardımlarımızı elbette esirgemeyeceğiz. Şuanki konumuzu güncellememin sebebi olumlu yorumlardan ziyade olumsuz olan yorumları görmektir. Ve rica ediyorum yapacağınız yorumlarda samimi düşüncelerinizi bizim ile paylaşın. Ne konularda gelişmemiz gerektiğini , Ne gibi sistemlere güncelleme getirilmesi gerektiğini , Hangi konularda ne eksiğimizin olduğunu ve buna benzer kötü yanlarımızı bizimle paylaşmanızı istiyorum. Konuya yorum yazacak arkadaşlar sadece müşterim olması gerekmez. Duyumlarınıda bizlerle paylaşırlarsa gerçekten minnettar kalacağım. Eksikliklerimizi gidermek için elimizden geleni yaptığımızı unutmamanızı isterim.
Bunun dışında yaz geliyor. Yaptığımız kampanyalara yeni kampanyalar katarak yaza merhabamızı elbette yapacağız. Sizce ne gibi kampanyalar yapmalıyız , Hangi paketleri hangi eklentiler ile nasıl bir fiyattan satışa sunmalıyız. Unutmayın NetMarLiS çılgınlıkları sever , ve her türlü çılgın tekliflere açık olduğumuzu unutmayınız. Yakın zamanda Domain satışlarında dudak uçuklatacak kampanyaların yayınlanacağı bilgisini vermek isterim. Bizleri samimi görüşleriniz ile aydınlatırsanız seviniriz.
Unutmayın Zirve Tek Kişiliktir.
Saygılarımla ,
Mehmet Okan Özkarabulut
Son düzenleme:
- Konular
- 137
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çalıştıkça düşünceleriniz değişecektir ama işlerini yapıyolar 

Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Benim buradan sunucum var, autopack , forum ve bütün oyun eksiklerini karşiliyorlar. Diyer bilişimlere göre %1000 kat daha ilgililer. Ticketlere anında cevap veriyolar ve skypeden bile sorunlarımızı hallediyolar. Bizle bi sahibimiz deyilde arkadaşimiz gibi konuşuyolar, çok iyi insanlar.
HERKEZE ÖNERİRİM.
www.m2-jesika.tk buda serverim
HERKEZE ÖNERİRİM.
www.m2-jesika.tk buda serverim

- Konular
- 2
- Online süresi
- 58m 41s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Gerçekten çok memnunuz işin ehlileri başarılarınızın devamını dilerim.
m2-jesika.tk
m2-jesika.tk
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ilgimi çekti konunuz firmanıza şuan bakıyorum ...![]()
Merhabalar ,
Yayına gireli uzun bir süre geçmedi , ama konuyu açmaya karar verdim. Belirlediğimiz müşteri potansiyeline ulaşmak üzereyiz. 24 saat kesintisiz destek vererek elimizden geldiğince müşterilerimize veya bir çok arkadaşa yardımcı oluyoruz. Elbette eksiğimiz vardır. Konuyu açmamın sebebi olumlu olumsuz yorumlarınızı değerlendirerek netmarlis.com u tamamen ileri düzeye taşımak istememdir. Olumlu yorumlardan çok , olumsuz yorumları görmek istiyorum aslında. Kaliteli bir hizmet vermenin en büyük yardımı müşterilerimizin gözündeki eksik kalmış hizmetlerimizi tam anlamıyla sorunsuz hizmete çevirmek istememizdir.. Bu konudaki düşünceleriniz bizler için oldukça önemli konuma sahip olduğunu bilmenizi isterim.
Unutmayın Zirve Tek Kişiliktir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)