HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar sau reng arkadaşım bana bir sorundan bahsetti syslog kapatma diffinin atılmasına rağmen yinede biraz syslog tutuluyordu bende bunu engelleyerek hem disk alanını hemde sunucu performansına katkısı olmasıbiçin diffi yaptım buyrun diff:
Alıntı Değildir Çalıntı V.s Değildir Diff Piyasadakilerden Farklıdır 1bayt Bile Syslog Tutmaz
Bir Teşekkür Kafi 
Kod:
SysLogFullDisableR34083
DevSheeN
003F0870: 55 C3
003F0A90: 55 C3
Alıntı Değildir Çalıntı V.s Değildir Diff Piyasadakilerden Farklıdır 1bayt Bile Syslog Tutmaz
Bir Teşekkür Kafi 
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
İbrahim yaptığın şeylere saygı duyuyorum ama Öğeyi görmek için üye olmalısınız. zaten tarafımca yapılmıştı tabi sen görmedin heralde yapıldığını onun için yaptın kardesim bilgin olsun bak.
Merhaba Arkadaşlar sau reng arkadaşım bana bir sorundan bahsetti syslog kapatma diffinin atılmasına rağmen yinede biraz syslog tutuluyordu bende bunu engelleyerek hem disk alanını hemde sunucu performansına katkısı olmasıbiçin diffi yaptım buyrun diff:
Kod:SysLogFullDisableR34083 DevSheeN 003F0870: 55 C3 003F0A90: 55 C3
Alıntı Değildir Çalıntı V.s Değildir Diff Piyasadakilerden Farklıdır 1bayt Bile Syslog TutmazBir Teşekkür Kafi
![]()
nine ekranlara çıkmaktan usandu bu sefer bnn yazıyım

Oo tebrikler kardesim beni bi ararmisinMerhaba Arkadaşlar sau reng arkadaşım bana bir sorundan bahsetti syslog kapatma diffinin atılmasına rağmen yinede biraz syslog tutuluyordu bende bunu engelleyerek hem disk alanını hemde sunucu performansına katkısı olmasıbiçin diffi yaptım buyrun diff:
Kod:SysLogFullDisableR34083 DevSheeN 003F0870: 55 C3 003F0A90: 55 C3
Alıntı Değildir Çalıntı V.s Değildir Diff Piyasadakilerden Farklıdır 1bayt Bile Syslog TutmazBir Teşekkür Kafi
![]()

nine ekranlara çıkmaktan usandu bu sefer bnn yazıyım![]()
Ninenin Üstune cok gidiolarOo tebrikler kardesim beni bi ararmisin![]()
1 tel uzağımdasın
arıyorum- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)