Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

R34083 %100 Syslog Kapatma 0 bayt Syslog Tutumu Diff :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DevSheen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar sau reng arkadaşım bana bir sorundan bahsetti syslog kapatma diffinin atılmasına rağmen yinede biraz syslog tutuluyordu bende bunu engelleyerek hem disk alanını hemde sunucu performansına katkısı olmasıbiçin diffi yaptım buyrun diff:
Kod:
SysLogFullDisableR34083
DevSheeN
003F0870: 55 C3
003F0A90: 55 C3

Alıntı Değildir Çalıntı V.s Değildir Diff Piyasadakilerden Farklıdır 1bayt Bile Syslog Tutmaz :) Bir Teşekkür Kafi :)

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

İbrahim yaptığın şeylere saygı duyuyorum ama Öğeyi görmek için üye olmalısınız. zaten tarafımca yapılmıştı tabi sen görmedin heralde yapıldığını onun için yaptın kardesim bilgin olsun bak.
Merhaba Arkadaşlar sau reng arkadaşım bana bir sorundan bahsetti syslog kapatma diffinin atılmasına rağmen yinede biraz syslog tutuluyordu bende bunu engelleyerek hem disk alanını hemde sunucu performansına katkısı olmasıbiçin diffi yaptım buyrun diff:
Kod:
SysLogFullDisableR34083
DevSheeN

Alıntı Değildir Çalıntı V.s Değildir Diff Piyasadakilerden Farklıdır 1bayt Bile Syslog Tutmaz :) Bir Teşekkür Kafi :)

nine ekranlara çıkmaktan usandu bu sefer bnn yazıyım :D

Kod:
SysLogFullDisableR34083
DevSheeN

Oo tebrikler kardesim beni bi ararmisin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri